ABD’de Messi şov sürüyor

Lionel Messi, Inter Miami formasıyla gollerine devam ediyor. Dallas ile oynanan Lig Kupası mücadelesinin 88. dakikasında sahneye çıkan Messi serbest vuruştan skoru 4-4’e getirdi ve Miami penaltılar sonucu tur atlayan taraf oldu.

Spor 8 Ağustos 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Messi'nin Amerikan rüyası sürüyor.

Kariyerinin son virajını ABD’de dönme kararı alan Lionel Messi, rüyalar ülkesinde rüya gibi başlangıcını sürdürüyor. Miami, son olarak Lig Kupası son 16 karşılaşmasında Dallas’a konuk oldu. Büyük heyecana sahne olan maçta perde 6. dakikada Messi’nin golüyle başladı. Bu golün asistini bir başka eski Barcelonalı Jordi Alba yaptı. Dallas ilk yarı bitmeden Facundo Quignon ve Bernardo Kamungo’yla öne geçti. 63’te Alan Velasco farkı 2’ye çıkardı. 65’te Benjamin Cremaschi Miami’yi umutlandırdı ancak 68’de Robert Taylor kendi kalesine atınca skor 4-2 oldu. Miami pes etmedi. Marco Farfan 80’de kendi kalesine attı. Messi 85’te serbest vuruş için topun başına geçti ve olağanüstü bir gole imza atarak maça denge getirdi.

Maçın büyük kısmını rakibini geriden takip ederek geçiren Miami böylelikle karşılaşmayı penaltılara taşıdı. Penaltılarda 5-3’lük üstünlük sağlayan Florida ekibi çeyrek finale çıkma başarısı gösterdi. Miami bir sonraki maçını MLS’te Charlotte’la oynayacak. Karşılaşma pazarı pazartesiye bağlayan gece 02.30’da.

Meksikalı kaleci Guzman'dan bir garip penaltı taktiği: SihirbazlıkMeksikalı kaleci Guzman’dan bir garip penaltı taktiği: Sihirbazlık

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.