Aboubakar’dan saç ektirme iddialarına yanıt: Saçmalığa son verelim

Beşiktaş’ta kadro dışı kalan oyunculardan Vincent Aboubakar hakkında eşinin rahatsızlığını bahane ederek Fransa’ya gidip saç ektirdiği için ceza aldığına dair iddialar vardı. Aboubakar iddialara yanıt verdi.

Spor 15 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Aboubakar hakkındaki iddialara yanıt verdi.

Beşiktaş’ta 3-1’lik Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası beş futbolcu kadro dışı bırakıldı. Bu futbolculardan biri geçen sezonun ortasında 3. kez transfer edilen Vincent Aboubakar’dı. Aboubakar’ın sahalardan uzak kalmasının sebebinin sakatlık olmadığı, eşinin rahatsızlığını bahane ederek Fransa’ya gittikten sonra burada saç ektirdiği için hava toplarına çıkmadığı iddia edildi.

Oyuncu hakkındaki iddiaları sosyal medya hesabından yalanladı ve “Artık bu saçma suçlamalara son verelim. Bu sezon herhangi bir saç bakımı yapmadım. Geçen sezon bittikten sonra ve sezon öncesi başlamadan saçlarıma bakım yapmıştım. Bu sezon kulüpte hiç kimseyle herhangi bir tartışmam ya da disiplinsiz davranışım olmadı. Bu sezon 11 gol üç asist yaptım. Geçen sezonun ikinci yarısında 13 gol attım. Ve hepsinden önemlisi, sözleşmeli olduğum her dakika tüm çabamı ve konsantrasyonumu takıma veriyorum. Kulüp zaten durumu yeniden değerlendirdi ve e-posta gönderdi. Hukuki davalara konu olabilecek asılsız suçlamalardan vazgeçin, işimi yapmama izin verin” dedi.

Aboubakar takımı adına bu sezon çıktığı 22 maçta 11 gol attı ve üç asist yaptı.

Beşiktaş'ta Fenerbahçe faturası 'Fransız beşlisi'ne çıktıBeşiktaş’ta Fenerbahçe faturası ‘Fransız beşlisi’ne çıktı

Kadro dışı kalanlar idmana çıkacak

Feyyaz Uçar ise kadro dışı kalan oyuncularla alakalı “Kadro dışı kalan oyuncuların şu anda takıma dönmesi söz konusu değil. Hukuki süreç başladığı için takımdan koparamıyorsun ve bu nedenle antrenmanlara çıkacaklar. Şu an itibariyle biz aynı noktadayız” dedi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.