Acun Ilıcalı’nın futbolcusuna Barcelona talip(!) Bir garip menajer hikayesi

Fenerbahçe yöneticisi ve Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı İngiliz basınına yaptığı açıklamada Jaden Philogene'e Barcelona'nın talip olduğunu söylemişti. Philogene'in menajeri habersiz bir şekilde gelip fotoğraf çektiği Barcelona ofisinden kovuldu.

Spor 5 Temmuz 2024
Philogene'in menajeri Barcelona'yı karıştırdı.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City’nin başarılı kanat oyuncusu Jaden Philogene ile ilgili ilginç bir olay yaşandı. Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde Philogene’e Barcelona’nın ilgi gösterdiğini söylemişti. İngiliz futbolcunun menajeri Barcelona kulüp binasından güvenlik eşliğinde çıkarıldı.

İspanyol gazeteci Gerard Romero’nun haberine göre Barça’nın oyuncuya herhangi bir ilgisi yok ve bu durum tamamen PR çalışmasından ibaret. İspanya’dan gelen bilgilere göre habersiz biçimde Barcelona tesislerine gelip fotoğraf çektirmeye başlayan Jaden Philogene’in menajeri durumu fark eden kulüp güvenlikleri tarafından otoparktan çıkarıldı.

Gazeteci Romero haberinde Barcelona’nın Philogene’i tanımadığını ifade etti, ”Barcelona yöneticileri şaşkınlık içerisinde. Çünkü oyuncu ve menajerini tanımadıkları ortaya çıktı. Barcelona’nın Jaden Philogene’ye bir ilgisi yok” dedi.

İspanyol gazeteci ayrıca Barça’nın kanat transferi için tek hedefinin İspanya Milli Takımı’yla çok iyi bir EURO 2024 geçiren Atletic Bilbao oyuncusu Nico Williams olduğunu iddia etti.

Hull yerel basını yazdı: Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe'deki rolü takımı nasıl etkileyecek?Hull yerel basını yazdı: Acun Ilıcalı’nın Fenerbahçe’deki rolü takımı nasıl etkileyecek?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.