Adana Demirspor Belçika’da avantaj peşinde

Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Belçika temsilcisi Genk ile karşılaşacak.

Spor 24 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Adana Demirspor kafilesi Belçika'ya gitti.

Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Genk’e konuk olacak. KRC Genk Arena’da TSİ 21.00’de başlayacak müsabakayı, Portekiz Futbol Federasyonundan hakem Antonio Nobre yönetecek. Karşılaşma, TV 8,5 kanalından naklen yayınlanacak.

Norveç'te 'Aşkın Olayım' çalıyor, Şampiyonlar Ligi müziği duyuluyorNorveç’te ‘Aşkın Olayım’ çalıyor, Şampiyonlar Ligi müziği duyuluyor

Kluivert: Detaylara dikkat etmeliyiz

Adana Demirspor’da teknik direktör Patrick Kluivert, maçın oynanacağı KRC Genk Arena’da düzenlenen basın toplantısında, çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirtti. Kluivert, “Biz kendi kalitemizi ortaya koyacağız. Futbolumuzu oynamak istiyoruz. Biliyorsunuz ki rakibimiz de iyi giden bir takım. İlk maçımız deplasmanda olacak sonra onları kendi evimizde konuk edeceğiz. Buraya iyi bir sonuç almaya geldik. Bütün detaylarda dikkatli olmamız gereken bir maç” diye konuştu. Defans oyuncusu Andreaw Gravillon da maçın önemini bildiklerini söyledi.

TFF'den Avrupa ayarı: Maçlar tatilTFF’den Avrupa ayarı: Maçlar tatil

UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne 2. eleme turundan katılan Adana ekibi, sırasıyla Romanya ekibi Cluj ve Hırvatistan takımlarından Osijek’i eleyerek play-off’a yükselmişti. Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına katılan Adana ekibi, elemelerde çıktığı 4 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.