Adana’dan İbrahimovic’e küfür!

Adana Demirspor'a geri dönen Mario Balotelli, efsane futbolcu Zlatan Ibrahimovic'in kendisi hakkında sözlerine küfürlü yanıt verdi.

Spor 20 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Balottelli, eski takım arkadaşı Ibrahimovic'e ağır sözlerle yanıt verdi.

Geçen sezon forma giydiği Milan’da aktif futbol hayatını bitiren İsveçli Zlatan Ibrahimovic, kariyerine Adana Demirspor’da devam eden eski takım arkadaşı Mario Balotelli hakkında “Yeteneği sayesinde kendi geleceğini yaratma fırsatı vardı ama Balotelli bunu kaçırdı. Çok yazık. Mario gerçekten çok yetenekli bir oyuncuydu ama tüm yeteneklerini kaybetti. Rafael Leao, Balotelli gibi değil. İkisini kıyaslamak yanlış bir değerlendirme olur” dedi.

İlk yanıt Şampiyonlar Ligi Kupası

Adana’da bulunan Balotelli’nin Ibrahimovic’e verdiği ilk yanıt kişisel sosyal medya hesabı üzerinden Şampiyonlar Ligi kupasıyla oldu. Kupayla bir fotoğrafını yayınlayan Balotelli, kariyerinde hiç Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayamayan Ibrahimovic’i gönderiye etiketledi.

Zlatan Ibrahimovic: Ben Tanrı'yım, şaka yapmıyorumZlatan Ibrahimovic: Ben Tanrı’yım, şaka yapmıyorum

Mario Balotelli, daha sonra TV Play’in Twitch kanalına açıklamalarda bulunarak “Bana sebep yokken saldırması çok garip. Leao’nun harika bir oyuncu olduğu konusunda kendisiyle aynı düşünüyorum, ancak tribünlere oynamaktan bahsederken neyden bahsettiğini anlayamadım. Bunu söyleme şekli beni rahatsız etti” dedi.

Balotelli sözlerini şöyle sürdürdü: “Herkesin kendi fikirleri olabilir. Ronaldo’nun Maradona’dan daha iyi olduğunu düşünebilirim. Oyuncuları karşılaştırabilirsiniz ama onun yaptığı gibi değil. Sahada bana yardımcı olduğu her an için ona her zaman teşekkür ettim, ancak bu biraz aptalca bir açıklama. Şimdi de kendini Tanrı sanan garip bir karakter oldu.”

Mario Balotelli: Suudi Arabistan'a para için gitmediğini söylemek saçmalıkMario Balotelli: Suudi Arabistan’a para için gitmediğini söylemek saçmalık

Küfürlü sözler

“Ibrahimovic için üzgünüm, ancak o büyük bir s…” diye hakaret eden Balotelli, “Bana dünyanın en iyilerinden biri olma şansını kaçırdığımı söyleyebilir, bu doğru. Bizim yeteneklerimize sahip çok az kişi var. Ona göre çok daha fazlasını yapmalıydım ve haklı da… Altın top bile kazanabilirdim” diye konuştu. Ibrahimovic’in Inter’den Barcelona’ya transfer olmasının ardından İtalyan kulüple Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Balotelli konuşmasını şöyle bitirdi: “Ibrahimovic’in gidişi Inter’in Şampiyonlar Ligi’ni kazanmasını sağladı. Eğer Inter’de kalsaydı o üç oyuncu gelmeyecekti. Çok iyi anlaştığım Sneijder, o yıl kral olan Milito ki dokunduğu her şey altına dönüşüyordu. Ve Eto’o… Ibrahimovic, Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak için Inter’den Barcelona’ya gitti. Yarı finalde bize elendi. Biz ise Şampiyonlar Ligi’ni kazandık.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.