Ahmet Nur Çebi: Ben ekonomistim

Beşiktaş'ın Tüzük Tadil Toplantısı'nda konuşan Ahmet Nur Çebi, sponsorlukla alakalı konuşurken "Ben ekonomistim" tabirini kullandı. Çebi, başkan adayı olma mesajı veren Ahmet Tokdil'e de "Hayırlı olsun" dedi.

Spor 18 Eylül 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Çebi'nin cezasında indirime gidildi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulübün Tüzük Tadil Toplantısı’nda konuştu. Çebi açılış konuşmasında “Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Özellikle söylemek istediğim şu, Türkiye halkının oylarıyla seçtiği meclisten çıkan yasanın tüzük içinde uygulanma mecburiyetinden ibarettir. Bunun geçmesi, onaylanmasını rica ediyorum. Geçmemesi halinde kulübümüzün faaliyetlerinin yasa gereği durmak zorunda kalacağını, amatör faaliyetlerin sekteye uğrayacağı, belki de sahaya çıkamayacağımız gibi durumlara vesile olacak korkusu ile sizlerden istirham ediyorum. Bugün oylamaya sunacağımız maddelerin yasal mecburiyetlerden kaynaklandığını, daha modern tarzda yapılması gereken tüzük değişikliklerini en kısa sürede yapacağımızı sizlere bildirmek istiyorum. Tüzük geçene kadar, sonuna kadar burada olmaya devam edeceğiz. Yalnız, özel ricadır, Trabzonspor maçına yetişmek istiyorum. Olabilirse süratle bunu geçirirseniz, takımın yanında olmayı arzu ediyorum. O da bizim için çok önemli” sözlerine yer verdi. Kanun gereği eski tüzükte kulüp için kullanılan dernek ifadesi, kulüp olarak tadil edildi. Değişen tüzüğe göre siyah-beyazlı kulübün mayıs ayı içinde yapılan idari ve mali genel kurul toplantıları, kasım veya aralık ayında gerçekleştirilecek.

Beşiktaş Galatasaray'ı; Dimitris Itoudis ise Ergin Ataman'ı üzdüBeşiktaş Galatasaray’ı; Dimitris Itoudis ise Ergin Ataman’ı üzdü

Sponsorluk açıklaması

Bir süredir sponsorluk konusunun gündemden düşmediği Beşiktaş’ta konuya değinen Ahmet Nur Çebi, “Ben ekonomistim. Sponsorluğu pazarlık süreci içerisinde ben 2 milyon euro yukarıya çektim. Bir ay evvel, ben sponsor alacağım diye 2 milyon euro’nun üstüne bir bardak su içirmedim. Benim sponsorum sezonluk yapıyor sponsorluğu. 2 ay geç geldi diye, 2 ayı kesiyorum diye bir şey demiyor. Ona da buradan teşekkür ediyorum” sözlerini söyledi.

Tokdil’e hayırlı olsun mesajı

Ahmet Tokdil’in yaptığı açıklamalarla alakalı da konuşan Çebi, “En son Ahmet Tokdil’in konuşması hepimize mesaj olsun; Birlik ve beraberlik, güzellik, saygı ve sevgi. Birbirimizi sevelim diyor. Ama gördüğüm kadarıyla ilk seçimde galiba karşımda aday olacak. Hayırlı uğurlu olsun”

Beşiktaş'ta seçim ateşi yandıBeşiktaş’ta seçim ateşi yandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.