Ali Çamlı’nın karıştığı kazada babasını kaybeden H. Muhammed: Şikayetçi olmadık

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın yaptığı trafik kazasında hayatını kaybeden İbrahim Muhammed'in oğlu Hüseyin Muhammed hatanın babasında olduğunu, bu yüzden Çamlı'dan şikayetçi olmadıklarını açıkladı.

Spor 10 Nisan 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Çamlı'nın karıştığı kazada hayatını kaybeden İbrahim M'nin oğlu konuştu.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı 24 Mart tarihinde Kayseri’de trafik kazası yapmış, kullandığı araba Suriye uyruklu yaya İbrahim Muhammed’e çarpmıştı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Muhammed müdahalelere rağmen yaşamını yitirmişti.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın yaptığı kazada babasını kaybeden Hüseyin Muhammed “Görüntüleri izledim. Maalesef babam kırmızı ışıkta geçiyor. Hata babamdaydı. Bu yüzden de şikayetçi olmadık” dedi. Ali Çamlı ise “Kardeşimiz canını orada teslim etmese benim için daha kıymetliydi. Aile de çok iyi biliyor ki bizim kazada hiçbir kusurumuz yok. Ama onlara karşı hiçbir eksik iş bırakmadık, bırakmayacağız da, bundan sonra da devam edeceğiz” diye konuştu.

Trafik Denetleme Büro Amirliği tarafından hazırlanan raporda elektrikli bisiklet sürücüsü İbrahim Muhammed kırmızı ışığa rağmen durmayıp yola devam eden sürücüler için tanımlanan 47/1-b maddesine göre asli kusurlu bulundu. İbrahim Muhammed’in Zümrüt Mahallesi’ndeki akrabalarını ziyaret ettiği, iftar için e Mevlana Mahallesi’ndeki evine giderken kazanın meydana geldiği belirtildi.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın çarptığı kişi hayatını kaybettiKayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın çarptığı kişi hayatını kaybetti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.