Ne İstanbulspor ne Kayserispor

İstarnbulspor kendi sahasındaki ilk Maçta Kayserispor karşısında yenik duruma düşmesine karşın 1-1'lik beraberliği kurtarmayı başardı. Böylece iki takımda ikinci haftada ikinci beraberliği aldı.

Spor 19 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
İstanbulspor ile Kayserispor maçında karşılıklı ataklar vardı.

İstanbulspor, Süper Lig’in açılış haftasında son dakikalarda penaltı kaçırarak Konyaspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Transfer yasağı bulunan Kayserispor ise geçen hafta son şampiyon Galatasaray karşısında 0-0’ı koruyarak puanla ayrılmıştı. İki takım Esenyurt Necmi Kadıoğlu’nda karşılaştı.

Nenad Bjelica, Trabzonspor için transfer ateşini yaktı: 4-5 oyuncuNenad Bjelica, Trabzonspor için transfer ateşini yaktı: 4-5 oyuncu

Maçın ilk yarısında fazla pozisyon olmadı. 15’te Kayserisporlu Ali Karimi’nin vuruşu diğeri sıyırdı. 26’da Gökhan Sazdağı’nın kafasını İstanbulspor kalecisi Jensen çıkardı.Jensen. 31’de Kemen’in vuruşunda da gole ‘Hayır’ dedi. 45+1’de bu kez İstanbulspor gole yaklaştı. Kenio’nun vuruşunda kaleci Bilal Bayazıt topu kornere gönderdi. Mücadelenin ilk yarısı, golsüz sona erdi.

Patron çıldırdı! Transferde Suudi Arabistan yazıPatron çıldırdı! Transferde Suudi Arabistan yazı

İkinci yarıda ilk 45 dakikaya göre daha hareketli bir oyun vardı. Konuk Kayserispor, 77. dakikada öne geçti. Mane’nin sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta arka direkte topa iyi yükselen Thiam kafayla topu ağlara gönderdi. İstanbulspor bu gole 4 dakika sonra yanıt verdi. Organize gelişen atakta İbrahim Yılmaz’ın altı pastan topukla dokunduğu top kaleci Bilal Beyazıt müdahale edoemeyince gol çizgisıni geçti. Karşılaşma 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Böylece iki takım da ikinci maçlarından yine beraberlikle ayrıldı. A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz’un yardımcısı Jan-Moritz Lichte de karşılaşmayı tribünden takip etti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.