Süper Lig’de 36’ncı haftanın hakemleri açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden Süper Lig'de 36. haftada oynanacak maçların hakemlerini açıkladı. Fatih Karagümrük-Galatasaray maçına Volkan Bayarslan atandı. Fenerbahçe-Kayserispor maçında Direnç Tonusluoğlu düdük çalacak.

Spor 9 Mayıs 2024
MHK hakem atamalarını açıkladı.

Süper Lig’de 36’ncı haftanın hakemleri açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada atamaların ‘Dijital Atama Yöntemi’ ile yapıldığı hatırlatıldı. İşte 36’ncı haftada tamamı 12 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da başlayacak maçları yönetecek hakemler:

Fenerbahçe-Kayserispor: Direnç Tonusluoğlu

Trabzonspor-İstanbulspor: Emre Kargın

Fatih Karagümrük-Galatasaray: Volkan Bayarslan

Konyaspor-Samsunspor: Kadir Sağlam

Adana Demirspor-Gaziantep FK: Abdulkadir Bitigen

Sivasspor-Başakşehir: Bahattin Şimşek

Kasımpaşa-Antalyaspor: Oğuzhan Çakır

Alanyaspor-Beşiktaş: Tugay Kaan Numanoğlu

Hatayspor-Ankaragücü: Ali Şansalan

Pendikspor-Rizespor: Atilla Karaoğlan

Bayarslan’ın 14’üncü Galatasaray maçı

Galatasaray’ın Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Fatih Karagümrük’e karşı şampiyonluğunu ilan etme ihtimali olan maçta düdük çalacak Volkan Bayarslan kariyerindeki 14’üncü Galatasaray maçını yönetecek. Sarı-kırmızılılar Bayarslan’ın şimdiye kadar yönettiği 13 maçta sekiz galibiyet, iki beraberlik ve üç yenilgi aldı. Bayarslan bu sezon Galatasaray’ın iki maçını yönetti. Yedinci haftada Galatasaray’ın Ankaragücü’ni 2-1 yendiği maçta düdük çalan 46 yaşındaki hakem 14 haftada Cim-bom’un Pendikspor’u deplasmanda 2-0’la geçtiği karşılaşmayı da yönetmişti. Volkan Bayarslan aynı zamanda Şanlıurfa’da Fenerbahçe’nin u19 takımıyla çıkıp sahadan çekildiği Süper Kupa maçının da hakemiydi.

Direnç Tonusluoğlu’nun ilk Fenerbahçe maçı

Fenerbahçe-Kayserispor maçını Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Genç hakem kariyerinde ilk kez bir Fenerbahçe maçında düdük çalacak. Bu sezon 15 maçta düdük çalan Tonusluoğlu’nun görev aldığı son üç maç sırasıyla Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor’un karşılaşmalarıydı.

Hatalı ofsayt kararı Bayern Münih'i yaktı: Hakem özür dilediHatalı ofsayt kararı Bayern Münih’i yaktı: Hakem özür diledi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.