Antalya Başakşehir’i geçti… Çağdaş Atan, Veysel’e tepki gösterdi

Süper Lig’de 10. hafta Antalyaspor ve Başakşehir’in mücadelesine sahne oldu. Antalyaspor, Dario Saric’in golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Başakşehir hocası Çağdaş Atan, kulübüye kötü sözler kullandığı gerekçesiyle Antalyasporlu Veysel Sarı'ya tepki gösterdi.

Spor 30 Ekim 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Antalyaspor, 3 puanı evinde aldı.

Süper Lig heyecanı Cumhuriyet’in 100. yılında 4 maçla sürdü. Bu maçlardan birine Antalya ev sahipliği yaptı. Antalyaspor, Başakşehir’i ağırladı. Akdeniz ekibi 16. dakikada Dario Saric’in attığı golle öne geçti. Başakşehir kalan sürede topa daha fazla sahip olsa da Antalya kalesini aşamadı. Akdeniz takımı sahadan 1-0’la üç puanla ayrılan ekip oldu. Antalya’nın maç boyunca kaleyi bulan tek şutu gol oldu. Bu sonuçla 10 maç sonunda puanını 12’ye yükselten Antalya 12. sıraya çıktı. Başakşehir 8 puanla 17. sırada kaldı.

Atan ve Sarı karşı karşıya geldi

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Çağdaş Atan, “Veysel Sarı, yedek kulübesine doğru yakışmayan sözleri oldu. Kulübeyle muhatap olmaması gerektiğini söyledim. Tenhada söyleyemeyeceğiniz şeyleri kalabalıkta söylememeniz gerekiyor. Veysel’in Malatya’da da benzer bir sorunu olmuştu. Bu konularla ilgili çok fazla göze batmaya gerek yok. Bir futbolcuya yakışmayan sözler söyledi. Ben futbolcuyla muhatap olmam normalde. Maç sonunda da özür dilemeye geldi. Kabul etmedim” diyerek Antalyaspor forması giyen Veysel’e tepki gösterdi.

Fenerbahçe 10 aldı, Dzeko şov yaptıFenerbahçe 10 aldı, Dzeko şov yaptı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.