Ali Koç: Seçime hazırım ama 1 yıl kaybetmeyelim

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün resmi sitesinden camiaya seslendi. Koç, seçime hazır olduğunu, bir aday çıkması halinde Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’a gidebileceklerini ifade etti. Başkan, bir sene sonra tekrar seçim olacağı için istikrarın önemine vurgu yaptı.

Spor 6 Haziran 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Ali Koç'tan camiaya çağrı.

Fenerbahçe, Süper Lig’de sezonu Galatasaray’a 3-0 kaybederek kapattı. Şampiyonluk hasreti 9 seneye çıkan Fenerbahçe’de taraftar, yenilgi sonrası Samandıra’ya gitti ve soğanlı yumurtalı protesto yaptı. Yönetim aleyhine istifa tezahüratları hem Samandıra’da hem de daha öncesinde stadyumda duyuldu.

Samandıra’da soğanlı yumurtalı protestoSamandıra’da soğanlı yumurtalı protesto

Başkan Ali Koç, tepkiler üzerine camiaya seslendiği bir açıklama yayınladı. Koç, aday çıkması halinde seçime hazır olduğunu ifade etti ancak istikrarın önemine vurgu yaptı. Koç’un açıklamalarında şu ifadeler yer aldı: “Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’un gerçekleşmesi halinde yeni yönetim kurulunun görev süresinin 1 yıl ile sınırlı olması da istikrarlı bir çalışma yürütülmesinin önünde ciddi bir engeldir. Bu risklere rağmen başkan aday çıkması durumunda bugün de Olağanüstü Genel Kurul’a gitmeye hazır olduğumuzu bir kez daha paylaşıyorum.”

Ali Koç, gelecek sezon için çalışmalara başlandığını da belirtirken 11 Haziran’daki Türkiye Kupası finaline de dikkat çekti. Açıklamanın tamamına tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Şampiyon Galatasaray kupasına kavuştu, Fenerbahçe'ye büyük göndermeŞampiyon Galatasaray kupasına kavuştu, Fenerbahçe’ye büyük gönderme

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.