Alonso’nun sözleşmesindeki madde iddialarına Leverkusen’den yanıt

Bayer Leverkusen’in başarılı teknik direktörü Xabi Alonso’nun sözleşmesinde Real Madrid’den teklif gelmesi halinde belli bir bonservis bedeli karşılığında serbest kalmasına yönelik madde olduğuna ilişkin iddialara kulübün CEO’su Fernando Carro yanıt

Spor 20 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Xabi Alonso'nun sözleşmesiyle alakalı birinci ağızdan açıklama.

Bayer Leverkusen sezonun flaş ekiplerinden biri. Bundesliga’da ilk 11 haftayı 10 galibiyet ve 1 beraberlikle lider geçen ekip şampiyonluğun ciddi favorisi. Bu başarının mimarı şüphesiz geçen sezon ortasında takımın başına geçen İspanyol teknik direktör Xabi Alonso.

Orta saha olarak görev yaptığı yıllarda birçok büyük kulüpte forma giyen Alonso, teknik direktörlük kariyerine hızlı girdi. Hal böyle olunca eski kulüpleriyle alakalı söylentiler ortaya çıktı. Bunlardan biri sözleşmesinde Real Madrid’den teklif gelmesi halinde 15-18 milyon euro’ya serbest kalır maddesi olduğuydu. Konuyla alakalı sorulara yanıt veren kulüp CEO’su Fernando Carro “Bir maddeye ihtiyacımız yok. Xabi ile çok iyi bir ilişkimiz var ve o bizim ciddi bir kulüp olduğumuzu biliyor. Günün sonunda gitmek istiyorsa kimseyi kalmaya zorlamayacağız. Onun bizimle mutlu hissetmesini istiyoruz. Kağıt üzerinde Xabi’nin eski kulüplerinden birine gitmesine izin veren hiçbir şey yok.” dedi.

Alonso'nun sözleşmesine Real Madrid maddesiAlonso’nun sözleşmesine Real Madrid maddesi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.