Alonso’nun sözleşmesine Real Madrid maddesi

Bundesliga'da sezonun flaş ekiplerinden namağlup lider Bayer Leverkusen'in İspanyol hocası Xabi Alonso için sözleşmesine Real Madrid'e özel çıkış maddesi eklendi.

Spor 15 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Alonso'nun sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı.

Bayer Leverkusen, teknik direktörü Xabi Alonso’nun sözleşmesini 2026 yılına kadar uzattı. Ancak Alman basınına göre yeni sözleşmede özel bir madde var. Buna göre Alonso, eski kulüplerinden Real Madrid tarafından 15 ile 18 milyon euro arasında ödenmesi halinde serbest kalacak.

Madrid’de sezon sonunda halihazırdaki teknik direktör Carlo Ancelotti’nin sözleşmesi sona erecek. İspanyol teknik direktörün sözleşmesi için geçtiğimiz aylarda yine Alman basınından Liverpool, Bayern Münih ve Real Madrid gibi futbolculuğunda oynadığı kulüplerinden teklif alması halinde serbest kalır maddesi olduğu haberleri çıkmıştı.

Alonso, Leverkusen’in başında şu ana dek 54 maçta 33 galibiyet 11 beraberlik ve 10 mağlubiyet yaşadı. Takım bu sezon şu ana kadar 11 haftada 10 galibiyet ve 1 beraberlikle 31 puan elde ederek 2023 yılının son milli arasına lider girdi.

Real Madrid, Valencia'yı paramparça ettiReal Madrid, Valencia’yı paramparça etti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.