Alperen’in takım arkadaşı, sevgilisini dövdüğü iddiasıyla tutuklandı

NBA takımlarından Houston Rockets’ta forma giyen gard Kevin Porter Jr, basketbolcu sevgilisi Kysre Gondrezick’e şiddet uyguladığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Spor 12 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
KPJ gözaltına alındı.

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi ekiplerinden Houston Rockets’ta forma giyen gard Kevin Porter Jr, kız arkadaşı eski WNBA oyuncusu Kysre Gondrezick’e şiddet uyguladığı iddiasıyla gözaltına alındı. Olay yerine giden polislerin aktardığına göre 26 yaşındaki kadın yüzünün sağ tarafına darbe aldığını ve boynunda acı hissettiğini belirtti. Hızla hastaneye kaldırılan kadının kemik kırığı olabileceği söylendi.

Alperen Şengün’ün de formasını giydiği Houston Rockets cephesinden yapılan açıklamaya göre “Kevin Porter Jr’ın karıştığı olayla alakalı bilgi toplama aşamasındayız. Bu noktada farklı bir yorum yapamayız” denildi.

Porter Jr, 2019’da 30. sıradan seçilerek NBA’e adımını atmış, Cleveland Cavaliers’ta saha dışı hareketleri nedeniyle barınamamıştı. Oyuncu takım yetkililerini bağırdığı olay sonrası takas edilmiş, bir dönem aracında dolu silah ve bir miktar uyuşturucu da yakalanmıştı. Son olayın ardından Gondrezick’in kız kardeşi, kişisel hesabından yaptığı paylaşımda “Eğer kız kardeşime dokunup kaçabileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. Bırak basketbol oynamayı bir daha yürüyebilirsen dua et” gibi sözlere yer verdi.

ABD, Paris’e en güçlü zırhıyla gitmeye hazırlanıyor: LeBron, Durant, CurryABD, Paris’e en güçlü zırhıyla gitmeye hazırlanıyor: LeBron, Durant, Curry

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.