Altay’da futbolculardan yine boykot

TFF 1'inci Lig'de ilk yarıyı son sırada tamamlayan Altay'da yaşanan mali kriz nedeniyle paralarını alamayan futbolcular antrenman boykotuna devam ediyor.

Spor 11 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Altay, TFF 1. Lig'de ilk yarıyı son sırada tamamladı.

Ekonomik olarak zor günler geçiren Altay’da futbolcular üçüncü kez kazan kaldırdı. Bu sezon ekim ayı başında ve aralık ayı sonunda paraları ödenmeyince iki kez idmana çıkmayan siyah-beyazlı takım 2024 yılına da krizle başladı. Maddi sorunlar nedeniyle hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren ve son antrenmanını 6 Ocak’ta yapan İzmir temsilcisinde ilk etapta 7 Ocak’ta antrenman, 8 Ocak’ta ise Turgutluspor’la hazırlık maçı oynanması planlandı.

​Ödemeler yapılmayınca pazar antrenmanı yerine oyunculara izin verildi. Pazartesi günü için planlanan özel karşılaşma iptal edildi. Altay’da hafta başında Murat Pervane’nin yerine yönetim içinden Süleyman Özkaral başkanlık görevine getirildi. Başkan Özkaral’ın ödeme sözü vermesine rağmen dün tesise gelen oyuncular yine idmana çıkmadı. Sadece tesiste kalan genç futbolcuların bireysel olarak salonda çalıştığı öğrenildi. Ligde 15 Ocak’ta Şanlıurfaspor’u konuk edecek Altay’da kurmaylar acil kaynak arıyor. Takımdaki birçok futbolcu serbest kalmak için Futbol Federasyonu kanalıyla kulübe ihtar çekmişti.

Altay'da başkan değişikliği: Süleyman Özkaral dönemi...Altay’da başkan değişikliği: Süleyman Özkaral dönemi…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.