Altay’da işler yolunda gitmiyor, başkan görevi bırakma noktasında

TFF 1. Lig ekiplerinden Altay ekonomik anlamda zor günler geçiriyor. Toplam borcun 500 milyon TL'yi aştığı kulüpte Ayhan Dündar görevi bırakmayı düşünüyor.

Spor 24 Eylül 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Altay'da Ayhan Dündar dönemi sona erebilir.

DHA’da yer alan habere göre TFF 1. Lig ekiplerinden Altay’ın ekonomik sıkıntıları baş ağrıtmaya devam ediyor. Personel maaşlarının 7 aydır ödenmediği Altay’da Başkan Ayhan Dündar ve yönetiminin pes etme noktasına geldiği, istifayı düşündüğü belirtildi.

Habere göre kulüpte ikinci dönemini geçiren Dündar’ın son zamanlarda kulübe eskisi kadar uğramadığı söyleniyor. Yönetim kurulu üyeleri arasında da fikir ayrılıkları olduğu gelen bilgiler arasında. Yönetimin istifayı düşündüğü söylentileri hakkında konuşan Dündar “Eğer böyle bir durum tezahür ederse tabii ki açıklama yaparız” dedi.

TFF 1. Lig’de 5. hafta kapısını Bodrum kapadıTFF 1. Lig’de 5. hafta kapısını Bodrum kapadı

Altay 2021-22 sezonunda 400 milyon TL’nin üzerinde borç yüküyle Süper Lig’den düşmüştü. Dündar 2022-23’te 1. Lig’de kalınmasının ardından haziran ayındaki seçimde bir dönem daha seçilmişti. İzmir kulübü bu süreçte döviz kurunun da yükselmesi sonucu borcun önünü alamadı ve 500 milyon TL’yi aştı. Transfer yasağı nedeniyle takviye yapamayan İzmir temsilcisi bu sezon da ilk 5 maçından 4’ünü kaybederek sezona düşme hattında başladı.

Caner Erkin şova, Eyüpspor kazanmaya devam ediyorCaner Erkin şova, Eyüpspor kazanmaya devam ediyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.