Ancelotti: Geleceğim yakında şekillenecek

Real Madrid’in sözleşmesi sezon sonunda bitecek teknik patronu Carlo Ancelotti, Brezilya iddialarıyla alakalı açıklamalarda bulundu.

Spor 27 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Ancelotti kaderinin kısa süre içinde belli olacağını belirtti.

Brezilya’da Dünya Kupası’nın ardından Tite ile yolların ayrılması ve yerine geçici olarak Diniz’in geçmesi, yeni teknik patron tartışmalarının sürmesine yol açıyor. 2026 Dünya Kupası elemelerinde önce Kolombiya ardından Arjantin’e yenilen ekipte yeni ismin netlik kazanması elzem görünüyor.

Bu süreçte adı uzun süredir milli takımla anılan Carlo Ancelotti, iddialarla alakalı konuştu. Real Madrid’le sözleşmesi 2024 Haziran’da bitecek İtalyan “Bu konu hakkında düşünmüyorum. En iyi milli takımlardan olan Brezilya’yla adımın anılması gurur verici. Ancak 30 Haziran’a kadar Real Madrid teknik direktörüyüm. Tekrar ediyorum, geleceğim yakında şekillenecek. En az 6 ay daha buradayım. Sözleşmenin son gününe kadar Real Madrid’den yenileme bekliyor muyum? Evet” dedi.

Sakatlıklar Real Madrid'in peşini bırakmıyorSakatlıklar Real Madrid’in peşini bırakmıyor

Real’de olası Ancelotti ayrılığı senaryosunda adı geçen ilk isim an itibarıyla Bayer Leverkusen’le Alman futbolunu kasıp kavuran çiçeği burnunda teknik direktör Xabi Alonso. Eski öğrencisi Alonso hakkında da konuşan Ancelotti “Onla iyi zaman geçirdim. Fantastik bir kariyere sahip. Futbol bilgisi var, kişiliği var. Takımının oynayış tarzını seviyorum. En beğendiğim hocalardan biri. Thiago Motta da öyle. Xabi elbette Madrid’in hocası olabilecek bir profil, kulübü de tanıyor” dedi.

Mourinho: Sadece bir deli Madrid’i bırakır ve o da bendimMourinho: Sadece bir deli Madrid’i bırakır ve o da bendim

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.