Carlo Ancelotti’den Arda Güler müjdesi

Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti, milli futbolcu Arda Güler'in cumartesi saat 17.15'te başlayacak Cadiz maçına ilk 11'de başlayacağını duyurdu.

Spor 3 Mayıs 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı
Arda Güler, üst üste ikinci maçta da 11'de.

Real Madrid, geçtiğimiz hafta içi mesaisinde Bayern Münih’le 2-2 berabere kaldı. Almanya deplasmanında avantajlı skoru elde eden takım gelecek hafta içi sahasında Şampiyonlar Ligi finali bileti için sahaya çıkacak. Bu iki kritik karşılaşma arasındaysa LaLiga mesaisi devam edecek. Yerel ligde Cadiz’le karşılaşacaklar.

Real, son olarak geçtiğimiz hafta sonu Real Sociedad’ı Arda Güler’in golüyle 1-0 yenmişti. Milli futbolcu bu maçın en iyi oyuncusu seçilmişti. Galibiyet, en yakın takipçi Barcelona ile aradaki puan farkının 11’de kalmasını sağlamıştı. Söz konusu maçta da Ancelotti, Şampiyonlar Ligi’ni düşünerek rotasyon yapmıştı. İtalyan aynı rotasyonu Cadiz karşısında da sürdürecek.

Deneyimli teknik direktör geçtiğimiz hafta sonu LaLiga kariyerinin ikinci golünü atan Arda Güler’in Cadiz karşısında da ilk 11’de başlayacağını açıkladı. Arda ilk kez Sociedad karşısında bir LaLiga maçına 11’de başlamıştı. Güler için bir ilk daha yaşanacak. Arda ilk kez Santiago Bernabeu’da oynanacak bir karşılaşmada ilk 11’de görev alacak. Carlo Ancelotti, sakatlığı sebebiyle bu sezon forma giyemeyen Thibaut Courtois’nın yarın Cadiz karşısında forma giyeceğini de açıkladı.

Real 84 puanla ligin zirvesinde yer alıyor. Başkent ekibi kendi maçını kazanır ve Barcelona’da 19.30’da başlayacak Girona deplasmanında puan kaybederse bitime dört hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.

Arda Güler: Fenerbahçe kazansın diye uğraştıkArda Güler: Fenerbahçe kazansın diye uğraştık

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.