Antalyaspor yasta… Naldo’nun 4 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti

Geçirdiği trafik kazasından sonra 39 gündür yaşam mücadelesi veren Antalyasporlu futbolcu Naldo'nun 4 yaşındaki oğlu Davi, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Spor 16 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Nando'nun oğlu 7 Eylül'de geçirdiği trafik kazasından beri tedavi görüyordu.

Brezilyalı stoperi Edinaldo Gomes Pereira’nın (Naldo), 2020’de geldiği Antalyaspor’da güzel günler geçirdikten sonra 2022’de Suudi Arabistan’ın El Taawoun takımına gitti. 35 yaşındaki futbolcu, orada bir yıl kaldıktan sonra yine Antalya’ya dönmeye karar verdi.

7 Eylül 2023 tarihi Naldo için kabusn başlangıcı oldu. Naldo’nun kayınpederi İtalyan Walter Tilatti’nin kullandığı araç zincirleme trafik kazasına karıştı. Tilatti ile araçtan fırlayan Naldo’nun eşi Alexandra Nardy ve 4 yaşındaki oğlu Davi Pereira yaralandı. 4 yaşındaki çocuğun ambulansta 2 kez duran kalbi, yapılan müdahaleyle yeniden çalıştırıldı. Davi, Akdeniz Üniversitesi’nde acil ameliyata alındı.

Naldo'nun oğlu için umutlu bekleyişNaldo’nun oğlu için umutlu bekleyiş

Beklenen mucize gerçekleşmedi

Yoğun bakımda Davi’nin beyin bulgularının yerine gelmesi için bir mucize beklendi. Ancak kazadan 39 gün sonra acı haber geldi. Davi Pareira, yaşamını yitirdi.

Antalyaspor resmi sosyal medya hesabından ‘Seni unutmayacağız Davi’ başlığıyla yapılan paylaşımda şöyle denildi: “Geçtiğimiz ay kaza geçiren futbolcumuz Naldo Pereira’nın oğlu Davi’nin vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Minik Davi’ye Allah’tan rahmet; futbolcumuz Naldo ve ailesi başta olmak üzere sevenleri, yakınları ve camiamıza başsağlığı dileriz.”

İspanya’da toprağa verilecek

Davi’nin cenazesi Akdeniz Üniversitesi Hastanesi morgundan Naldo ve eşi Juliana Tilatti tarafından alındı. Morg önüne gelen Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin ve bazı futbolcular ile yönetim kurulu üyeleri, üzüntü yaşayan Naldo ve eşine başsağlığı diledi. Davi’nin cenazesi toprağa verilmek üzere İspanya’ya götürülecek.

Antalyasporlu Naldo'nun ailesi trafik kazası geçirdi: 4 yaşındaki Davi ağır yaralıAntalyasporlu Naldo’nun ailesi trafik kazası geçirdi: 4 yaşındaki Davi ağır yaralı

TFF ve kulüplerden mesaj

Türkiye Futbol Federasyonu, Davi’nin vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı. TFF’nin internet sitesinde yayımlanan mesajda, “Antalyaspor’un Brezilyalı stoperi Edinaldo Gomes Pereira’nın (Naldo) ailesinin geçen ay geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan 4 yaşındaki oğlu Davi Pareira’nın, tedavi gördüğü hastanede vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Naldo’nun acısını paylaşıyor, minik Davi’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Antalyaspor camiasına başsağlığı diliyoruz” denildi.
Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un da aralarında bulunduğu çok sayıda kulüp, Davi’nin vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.