Arabasıyla taraftarı ezip ayağını kıran LaMelo Ball’a dava açıldı

NBA ekiplerinden Charlotte Hornets'ın yıldız oyun kurucusu LaMelo Ball geçtiğimiz aylarda arabasıyla 11 yaşındaki bir taraftarı ezip ayağının kırılmasıyla sonuçlanan kazanın ardından dava edildi.

Spor 23 Mayıs 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Lamelo mahkemelik oldu.

Charlotte Hornets’ın genç yıldızı LaMelo Ball’a bir taraftarın ayağının kırılmasına neden olan trafik olayıyla ilgili dava açıldı. Genç yaşta olduğu belirtilen kazazedenin ailesi hem Ball’u hem de kulübü Hornets’ı dava etti. İlgili olayın geride kalan ekim ayında takımın taraftar etkinliği sonrasında meydana geldiği açıklandı.

Kazanın yaşandığı esnada 11 yaşında olan Angell Joseph isimli genç taraftarın Ball’un arabasına yaklaşıp kendisinden imza istediği sırada yaralandığı belirtildi. İmza verme isteğine olumsuz dönüş yapan Ball’un gaza bastığı esnada genç çocuğun ayağının üzerinden geçtiği ve kırıklı yaralanmaya sebebiyet verdiği söylendi.

Aradan geçen sürede kazazede çocuğun ailesinin işi sigorta yoluyla halletmeye çalıştığı ancak polis tutanağında Ball ve sigortacısının bilgilerinin eksik olması sebebiyle bu kapının kapandığı öğrenildi. Ayrıca 11 yaşındaki Joseph’in ailesi Hornets takımına da etkinlikte yeterli koruma ve önlemlerin sağlanamadığı gerekçesiyle ayrıca dava açtı.

Kırmızı ışık nedir bilmiyor

LaMelo Ball geçmişte de trafikte yaptığı hareketlerle tepki çekmişti. Salon çıkışı taraftarlar tarafından görüntüye alındığı birbirinden farklı anlarda kırmızı ışıklara uymadığı görülen yıldız basketbolcunun dava edildiği kazaya da aynı bölgede karıştığı bildiriliyor.

Bu gurur Zeynep'in: Fransa Açık'ta ana tablo!Bu gurur Zeynep’in: Fransa Açık’ta ana tablo!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.