Arda Güler gönlünü Galatasaraylı basketbolcuya kaptırdı

Real Madrid'de forma giyen Arda Güler, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla aşk iddialarına son noktayı koydu. Arda, Galatasaray'ın alt yaş kategorilerinde forma giyen basketbolcu kız arkadaşı Duru Nayman'la fotoğrafını paylaştı.

Popüler 18 Mayıs 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Arda Güler aşk iddialarına son noktayı koydu.

Real Madrid formasıyla son zamanlarda sahada yer aldığı maçlarda sık sık gol sevinci yaşamasıyla gündeme gelen Arda Güler bu kez de aşk hayatıyla konuşuldu. İspanyol basınında bir süredir adı aşk iddialarıyla anılan Arda bu tartışmalara son noktayı koydu. ‘Son zamanlarda hayat’ notuyla yaptığı kolaj paylaşımda kız arkadaşı Duru Nayman’ın fotoğraflarına da yer veren Arda, aşkını takipçileriyle paylaştı.

Arda’nın da forma giydiği dönemde Fenerbahçe’de oynayan, ardından Galatasaray’a transfer olan genç basketbolcu Duru Nayman daha önce Arda Güler’le Madrid’e giderken havalimanında da görülmüştü. Paylaşım sonrası takipçilerin büyük ilgisiyle karşılaşan ikiliye sorular da soruldu. Bir sosyal medya kullanıcısının sorduğu “Duru ve Arda ne zaman evlenecekler?” sorusunu yanıtlayan Duru Nayman, “Henüz erken böyle konular bence ama bilmiyorum” yanıtını verdi.

Niklas Süle'nin son hali görenleri şaşırttıNiklas Süle’nin son hali görenleri şaşırttı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.