Arda Güler Real Madrid’de ilk 11’e göz kırptı

Real Madrid bu çarşamba Atalanta ile UEFA Süper Kupa maçında karşılaşacak. İspanyol takımının hocası Ancelotti çalışmalarda Arda Güler'i forvet hattında denedi. Fransız yıldız Kylian Mbappe'den milli futbolcuya övgü geldi: Çok kaliteli.

Spor 12 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Carlo Ancelotti'nin Atalanta karşısında Arda Güler'e şans verip vermeyeceği maç günü belli olacak.

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Atalanta 14 Ağustos Çarşamba günü saat saat 22.00’de UEFA Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek. Maç TRT1’den naklen yayınlanacak. Real Madrid’de milli futbolcu Arda Güler’in sezonun ilk resmi maçı olan UEFA Süper Kupa maçında forma giyip giymeyeceği ise merak konusu.

Real Madrid’in İtalyan Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Atalanta ile yapılacak maç öncesinde antrenmanlarda hücum hattında farklı versiyonları test etti. Antrenmanda önce Rodrygo, Mbappe ve Vinicius’u bir arada deneyen Ancelotti ikinci olarak Rodrygo’nun yerine Arda Güler’i koyarak deneme yaptı. Arda Güler ya da Rodrygo’dan biri karşılaşmaya ilk 11’de başlayacak.

Real Madrid’in yıldız transferi Kylian Mbappe takımın hazırlıklarına ABD dönüşü İspanya’da katıldı. Fransız futbolcu da Arda Güler’in antrenman performansından etkilendi. Defensa Central’in haberine göre Vinicius, Arda Güler ve Mbappe’nin ileri üçlü olarak denediği antrenmanda dikkat çeken bir an yaşandı. Çift kale maç sırasında Arda Güler’le çok iyi anlaştığı görülen Mbappe milli yıldızın pasıyla bir gol attı. Habere göre antrenmana verilen arada Arda Güler’in yanına giren Mbappe “İyi pastı. Çok kalitelisin, şaşırdım” dedi.

Mali gelirde de şampiyon Real MadridMali gelirde de şampiyon Real Madrid

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.