Arda Güler takım arkadaşlarını halayla tanıştırıyor

Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler evine davet ettiği takım arkadaşları Brahim Diaz ve Fede Valverde'ye ailesiyle beraber mangal partisi verdi. Arda takım arkadaşlarıyla halay da çekti.

Spor 23 Nisan 2024
Arda, Brahim Diaz ve Fede Valverde mangal partisinde eğlendiler.

Real Madrid son olarak Barcelona’yı 3-2 mağlup etti. Barcelona’nın çizgiyi geçip geçmediği hala tartışılan topu, Real Madrid lehine verilen tartışmalı penaltı kararı, Jude Bellingham’ın 90+1. dakikada gelen galibiyet golü derken son yılların en keyifli, aksiyonlu maçı yaşandı. Real bu galibiyetle rakibiyle arasındaki puan farkını 11’e yükselterek LaLiga’daki şampiyonluk yarışında olağanüstü avantaj yakaladı.

Keyiflerin yerinde olduğu Madrid’de forma giyen ancak süre bulamadığı için hayal kırıklığı yaşadığı iddia edilen 19 yaşındaki milli futbolcu Arda Güler ise galibiyetin keyfini İspanya’nın başkentindeki evinde yaşadı. Arda takım arkadaşlarından Brahim Diaz ve Fede Valverde’yi evine davet etti. Ailesinin ve arkadaşlarının da olduğu mangal partisinde takım arkadaşlarına mangal yaptı. Tavuk kanat ve çiğ köftenin yendiği günde Valverde ve Diaz Türk mutfağıyla tanışırken Türk kültürünün vazgeçilmezlerinden halayla da tanıştılar. Arda’nın bahçeli evindeki keyifli anlar dakikalar içinde sosyal medyada gündem oldu.

Arda ve takım arkadaşlarının mangal keyfi.

Arda’nın takım arkadaşları çiğ köfteyle tanışıyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.