Eda Erdem Dündar: Kal be Arda

Fenerbahçe voleybol takımının kaptanı Eda Erdem Dündar, dün doğum günü vesilesiyle sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla genç yıldız Arda Güler’e mesaj gönderdi ve oyuncunun kulüpte kalması çağrısında bulundu.

Spor 23 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Eda Erdem, Arda Güler'e "Kal" mesajı verdi, doğum günü için bu dilekte bulundu.

Türk voleybolunun ve Fenerbahçe’nin ikonik isimlerinden Eda Erdem Dündar, dün 37. yaş gününü kutladı. Hem kulüp takımında hem de milli takımda kaptanlık yapan ve taraflı tarafsız birçok spor severin beğeni ve takdirini toplayan Erdem Dündar, paylaştığı mesajla Fenerbahçe taraftarına seslenirken Arda Güler’e mesaj iletti.

Eda, yaptığı paylaşımda Fenerbahçe’de sporcu olmanın ve şampiyonluk sevinci yaşamanın ne kadar özel olduğuna dair satırlar yazarken, Arda Güler’e şöyle seslendi: “Bugün doğum günüm, bir mum dileğim de sana gelsin. Nereye gidersen git evlat oldun bir kere; ama yine de böyle çok sevmişken seni bu camia, üzme bizi, kal be Arda.”

Talibi çok

Arda Güler, geçtiğimiz günlerde Ali Koç’la bir görüşme gerçekleştirmiş, Koç oyuncunun en azından bir sene daha takımda kalması için yıldız ismi ve ailesini ikna etmeye çalışmıştı. Arda, karar vermek süre için süre istemiş ve taraftar bir kez daha bir araya gelmek üzere ayrılmıştı. Arda’ya Avrupa’nın dev kulüplerinden birçok talibin olduğu biliniyor.

Arda Güler görüşme odasına... Büyük gurur: 'Altın Çocuk'Arda Güler görüşme odasına… Büyük gurur: ‘Altın Çocuk’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.