Arda Güler ve Serdar Saatçı’nın rakip olduğu maça Halil Umut Meler atandı

Arda Güler’in formasını giydiği Real Madrid’in Şampiyonlar Ligi’nde Serdar Saatçı’lı Braga’yı ağırlayacağı mücadelede hakem olarak Halil Umut Meler görev yapacak.

Spor 7 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Halil Umut Meler yönetecek, Arda ve Serdar kozlarını paylaşacak.

Real Madrid, 3’te 3’le başladığı UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda dördüncü hafta maçında Braga’yı ağırlayacak. Arda Güler’in hafta sonunda oynanan Rayo Vallecano maçında ilk kez kadroda olduğu ancak süre almadığı Madrid’de Carlo Ancelotti, milli oyuncunun yakın zamanda süre alacağını belirtti. Türkiye saati ile 23.00’te başlayacak mücadele belki de Arda’nın ilk defa Real Madrid formasını sırtına geçireceği mücadele olacak. Diğer yanda bu sezon düzenli olarak forma bulan 20 yaşındaki genç savunmacı Serdar Saatçı’nın yine Braga’nın vazgeçilmezlerinden biri olarak sahada olması bekleniyor.

Bu açıdan Türk futbolu adına önem taşıyan maçın hakemi de Türk oldu. UEFA’dan yapılan duyuruya göre karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler olacak. Karşılaşmada Massimiliano Irrati VAR, Alper Ulusoy ise AVAR olarak görev yapacak.

Arda Güler kulübede, Real Madrid 2. sırada kaldıArda Güler kulübede, Real Madrid 2. sırada kaldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.