Arda Turan’ın yüzü gülmüyor! Kritik maçta kazanan yok

TFF 1. Lig'in zirvesi için önem taşıyan maçta Eyüpspor ile Pendikspor 1-1 berabere kaldı. Arda Turan ikinci maçında da 3 puan sevinci yaşayamadı.

Spor 23 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Eyüpspor öne geçtiği maçta Pendikspor'a yakalandı.

1. Lig’de ikinci sıra için mücadele eden iki takım Eyüpspor ile Pendikspor karşılaşmasına kazanan çıkmadı. Teknik direktör olarak çıktığı ilk maçta Göztepe’ye yenilen Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Pendikspor karşılaşmasında da 3 puan sevinci yaşayamadı. Eyüpspor 25. dakikada Recep Niyaz’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Takımını öne geçiren Recep Niyaz, 40. dakikada ceza alanı içinde rakibinin ayağına basınca Pendikspor penaltı kazandı. Hasan Kılıç, Eyüpspor kalecisi Harun Tekin’i ters köşeye yatırarak takımına beraberliği getirdi.

Banka içinde paralel banka kurdu, Fatih Terim dahil futbol dünyasını 80 milyon dolar dolandırdıBanka içinde paralel banka kurdu, Fatih Terim dahil futbol dünyasını 80 milyon dolar dolandırdı

İkinci yarıda Eyüpspor, galibiyet golünü bulmak için rakibine büyük baskı kurdu. Ancak Pendikspor direndi. Karşılaşma 1-1 berabere biterken 58 puanlı iki takımdan Pendikspor 3. ve Eyüpspor 4. sırada yer alıyor. Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan ikinci maçında da 3 puan sevinci yaşamadı. Arda Turan yönetimindeki ilk maçta Eyüpspor, Göztepe’ye 1-0 yenilmişti.

Burak Yılmaz'dan çarpıcı anılar: Çin, Fenerbahçe...Burak Yılmaz’dan çarpıcı anılar: Çin, Fenerbahçe…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.