Arjantin’den Wanda Nara ayrılığı sonrası Icardi için korkutan iddia

Geçen sezonun gol kralı Arjantinli Mauro Icardi sezon öncesi hazırlık maçlarında henüz süre almazken Arjantin'den Galatasaraylıları korkutan bir iddia geldi. Bir gazetecinin söylediğine göre ünlü golcü depresyonda.

Spor 20 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Mauro Icardi, Avusturya kampındaki son hazırlık maçını kenardan güneş gözlükleriyle seyretti.

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Avusturya kampında üç hazırlık karşılaşması yaptı. Geçen sezonun gol kralı ve Galatasaray’ın ardı ardına iki şampiyonluğunda büyük payı bulunan Arjantinli futbolcu Mauro Icardi ise bu maçlarda süre almadı.

Son günlerde Wanda Nara ile ayrılığı ile gündemde olan Arjantinli futbolcu için ülkesinden çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi. Gazeteci Gustavo Mendez, Icardi’nin Wanda Nara’dan ayrıldıktan sonra depresyonda olduğunu iddia ederek futbolcunun altı kilo kaybettiğini belirtti. Mendez’e göre bu durum sarı kırmızılı yöneticileri endişelendiriyor.

Mauro Icardi ve Wanda Nara'nın mal varlıkları ortaya çıktı... Paylaşım zor olacakMauro Icardi ve Wanda Nara’nın mal varlıkları ortaya çıktı… Paylaşım zor olacak

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, son oynanan Trencin karşılaşmasının ardından, “Icardi çok istekli. Bir sonraki maçta kullanacağız. Fiziksel olarak tüm oyuncuları hazırlamalıyız. Hazırlık kampı içindeyiz. Bir sonraki maçta Icardi’ye ne kadar süre vereceğimizi göreceğiz. Fiziksel durumuna bakacağız ve karar vereceğiz” demişti. Arjantinli futbolcunun 24 Temmuz’da Lecce ile oynanacak hazırlık maçında süre alması bekleniyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.