Galatasaray en kritik dönemeçte Muslera’dan yoksun

Geçtiğimiz cuma oynanan Kasımpaşa maçında dirseğinden sakatlanan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak. Galatasaray bu süreçte birbirinden kritik maçlar oynayacak.

Spor 6 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Dirseğinden sakatlanan Muslera beklenenden erken dönebilir.

Galatasaray, geçtiğimiz cuma günü Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup ederken 3 puan kazandı ancak büyük bir kayıp yaşadı. Fernando Muslera, maçın ikinci yarısının başında Kasımpaşa golünden hemen sonra dirseğini tutarak kenara geldi. Maça devam edemeyen Uruguaylının durumunun MR’dan sonra netlik kazanacağı belirtildi. Muslera’nın dirseğindeki sakatlık nedeniyle sahalardan yaklaşık 1 ay uzak kalacağı ortaya çıktı.

Sarı-kırmızılılar sezonun en kritik dönemeçlerinden birine girecek. Milli aranın da olduğu bir aylık süreçte Galatasaray, 6 kritik maç oynayacak. Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda mücadele eden ekip 8 Kasım Çarşamba akşamı 23.00’te Bayern Münih deplasmanına çıkacak. 11 Kasım Cumartesi günüyse 19.00’da Mersin’de Hatayspor deplasmanında olacak. Galatasaray’ın milli ara sonrası ilk sınavı 25 Kasım Cumartesi akşamı 19.00’da Rams Park’taki Alanyaspor maçı. Ardından 29 Kasım Çarşamba günü belki de sezonun o güne kadarki en kritik maçı oynanacak. Cimbom saat 20.45’te evinde Manchester United ile oynayacak. Daha sonra 2 Aralık tarihinde Pendikspor deplasmanına çıkacak takım 8 Aralık’ta sahasında Adana Demirspor’u ağırlayacak. Galatasaray’ın bu zorlu takvimdeki son maçı olan Adana karşılaşması gelen haberler doğrultusunda Muslera’nın dönüş adına hedef maçı olabilir. Uruguaylı bu sezon tüm kulvarlarda toplam 20 maça çıktı, 18 gol yedi, 9 karşılaşmada kalesini gole kapadı.

Ali Koç'tan TFF'ye zehir zemberek sözler: Fenerbahçe UEFA'ya gidiyorAli Koç’tan TFF’ye zehir zemberek sözler: Fenerbahçe UEFA’ya gidiyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.