Aykut Kocaman’dan Konyaspor’a olumsuz dönüş

Hakan Keleş'le yollarını ayıran Konyaspor'da teknik direktör arayışları devam ederken ismi geçenlerden Aykut Kocaman bu sezon takım çalıştırmayacağını açıkladı.

Spor 12 Ocak 2024
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Konyaspor'a eski hocasından kötü haber.

Son olarak Fenerbahçe’ye 7-1 yenilen Konyaspor kötü gidişin ardından Hakan Keleş’le yollarını ayırdı. Teknik direktör arayışına başlayan ekipte öne çıkan ilk isim Aykut Kocaman oldu. Geçmişte de Konya ekibinde görev yapan Kocaman hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.

Deneyimli isim “Öncelikle Konyaspor yönetimi ve taraftarının teveccühüne teşekkür ederim. Çok özel bir ilişkimiz var Konyaspor camiasıyla. Ancak benim için her zaman çok farklı bir yeri olan Konyaspor da dahil olmak üzere bu sezon takım çalıştırmayı düşünmüyorum. İlgilenen, teklif getiren kulüpler oldu ama hepsine bu mesajı verdim. Bu sıralar zaman zaman basına da yansıdığı gibi ailemle ve özel işlerimle meşgulüm. Gelecek sezon için de henüz net bir karar vermiş değilim” dedi.

Kocaman Süper Lig’de son olarak 2021-22 sezonuna Başakşehir’le başlamış, Ekim 2021’de buradaki görevinden ayrıldıktan sonra takım çalıştırmamıştı. An itibarıyla 18 puanla ligin 18. sırasında bulunan Konyaspor için teknik direktör arama süreci bir müddet daha devam edecek gibi görünüyor.

Konyaspor'da Hakan Keleş dönemi sona erdiKonyaspor’da Hakan Keleş dönemi sona erdi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.