Rizespor da Konyaspor da 0-0’ı bozamadı

Üst sıraları hedefleyen Rizespor, küme düşme bölgesinde bulunan Konyaspor'u konuk etti. İki takım girdikleri pozisyonları değerlendiremezken maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Spor 3 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Rize'de iki takım büyük mücadele verdi ama gol atmayı başaramadı.

Süper Lig’in 24. haftasında Rizespor, sahasında Konyaspor’u konuk etti. Üçüncülük yarışına girdiği Beşiktaş ve Trabzonspor’un karşı karşıyageleceği haftada ev sahibinin hedefi mutlak üç puandı. Küme düşme bölgesinde bulunan Konyaspor ise İstanbulspor’dan transfer ettiği Alassane Ndao, Valon Ethemi ile Polonyalı kaleci Slowik’i ilk 11’de sahaya sürmüştü.

Gole ilk yaklaşan Rizespor oldu. 13’te Benhur’un ortasında Dal Varesanovic’in vuruşu auta gitti. 21’de bu kez konuk ekip tehlikeli geldi. Louka Prip’in sağ kanattan verdiği pasla topla buluşan Cicaldau’nun şutunu kaleci Gökhan uzaklaştırdı. karşılıklı ataklar maç boyu sürdü. 25’te Rizesporlu Dal Varesanovic’in ceza alanı dışından ortasına Gaich kafa vurdu, top üstten auta çıktı. Bir dakika sonra ev sahibi Benhur’un sert vuruşuyla yine gole yaklaştı ama sonuç alamadı. İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

Ali Koç: Haziran ayında Fenerbahçe'nin yeni bir başkanı olacakAli Koç: Haziran ayında Fenerbahçe’nin yeni bir başkanı olacak

İkinci yarıda da takımlar üç puan için büyük mücadele verdi. 73’te sol kanattan atağa kalkan Konyaspor’da Alassane Ndao’nın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Cikalleshi’nin vuruşu az farkla auta gitti. 90+2’de dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan Gustavo’nun vuruşunda Konyaspor kalecisi Slowik başarılı bir müdahalede bulundu ve topu kornere çeldi. Karşılaşma golsüz berabere tamamlandı. Bu sonuçla Rizespor puanını 36’ya, Konyaspor da 22’ye yükseltti.

Galatasaray, Carlos Vinicius'u takdim etti: SabırsızlanıyorGalatasaray, Carlos Vinicius’u takdim etti: Sabırsızlanıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.