Aziz Yıldırım bilmecesi basın toplantısı kararıyla çözüldü

Dün gün içinde Aziz Yıldırım’ın Habertürk’te programa çıkacağı söylenmişti ancak program iptal oldu. Ardından Yıldırım’ın Cuma günü basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi.

Spor 22 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Aziz Yıldırım basın toplantısı düzenleyecek.

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, dün saat 21.00’de Habertürk’te programa çıkacak ve açıklamalarda bulunacaktı. Ancak gün içinde Şekip Mosturoğlu “Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım’ın bu akşam canlı yayında yer alması planlanan Habertürk Televizyonu yayını, program moderatörünün ani rahatsızlığı ve başka bir moderatör ayarlanamaması sebebiyle yapılamayacaktır” şeklinde bir açıklamada bulundu.

Daha sonra Yıldırım’ın Cuma günü bir basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi. Yıldırım, geçen hafta sonu düzenlenen Fenerbahçe Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı öncesi bir basın açıklaması yayınlayarak gündeme gelmişti. Açıklama üzerine Yıldırım’ın Fenerbahçe başkanlığı için bir aday çıkaracağı söylentisi yayılmıştı. Yıldırım bu söylentileri reddetmişti. Genel Kurulda ise Yıldırım’ın açıklamalarında hedef aldığı faal Başkan Ali Koç, Aziz Yıldırım’a cevap vermişti. Yıldırım’ın yapacağı basın toplantısıyla Koç’a cevap vermesi bekleniyor.

Ali Koç'un tarifleri! Fenerbahçe kaos kulübüAli Koç’un tarifleri! Fenerbahçe kaos kulübü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.