Aziz Yıldırım ‘gelecek’ diyor, Mourinho teklifi doğruluyor

Fenerbahçe'de başkan adaylarından Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile anlaşmak için cumartesi Londra'ya gideceğini söyledi. Portekizli teknik direktör de Türkiye'den teklif aldığını doğruladı, kararını en kısa sürede vereceğini belirtti.

Spor 28 Mayıs 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Aziz Yıldırım, Portekizli Mourinho ile Şampiyonlar Ligi finalinden önce görüşecek.

Fenerbahçe’de başkanlık yarışı son hızıyla devam ediyor. Başkan adayı Aziz Yıldırım seçim çalışmaları kapsamında İzmir’deki Torbalı İsmail Uygur Kültür Merkezi’nde açıklamalar yaptı. Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için Londra’ya gideceğini, orada Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile görüşeceğini söyleyen Aziz Yıldırım “Şampiyon olabilmek için önce iyi bir teknik direktör ve yönetim olması lazım. Bu hafta sonu Londra’ya gideceğim, anlaşacağız ve Mourinho’yu getireceğiz” dedi.

Fenerbahçe’nin İstanbulspor ile oynadığı maçtan önce Mourinho ile konuştuğunu belirten Yıldırım şunları söyledi: “Bana ‘Maçı izliyorum’ dedi. Öbür maçı da (Galatasaray-Fenerbahçe) herhalde seyretti. Gittiğimizde söyleyecektir ‘böyle böyle transfer yapacağız’ diye. Ne isterse yapacağız. Para sorunu yok. Kadroda zaten iyi isimler var. Fenerbahçe’nin her zaman parası vardır. 3-4 kaliteli oyuncu da transfer edeceğiz.”

Fenerbahçe'de iki adayın vaat yarışı: Koç'tan transfer, Yıldırım'dan Mourinho sözüFenerbahçe’de iki adayın vaat yarışı: Koç’tan transfer, Yıldırım’dan Mourinho sözü

Mourinho Türkiye’den teklif aldığını doğruladı: Karar verme vaktim geldi

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın gündeminde yer alan Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho her iki kulüple de görüştüğünü duyurdu. Portekizli hoca “Fenerbahçe ve Beşiktaş sizi teknik direktör olarak görmek istiyor. Ne söylersiniz?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Bir karar vermem gerekiyor. Şu ana kadar saygısızlık yapmamak için benimle görüşmek isteyen kulüpleri dinledim sadece. Yalnızca Türkiye’den önemli takımlar değil, hem Suudi Arabistan’dan hem Avrupa’dan başka kulüplerle de görüştüm. Her şeyi görüp masaya koyup düşünmeliyim. Hayatımda, kariyerimde yer alan ve benim için önemli olan insanlarla da konuşmalı, danışmalıyım. Birkaç hafta içerisinde bir karar vermem gerekecek. Çünkü artık karar verme vakti geldi.”

Fenerbahçe Okan Buruk hakkında suç duyurusunda bulunduFenerbahçe Okan Buruk hakkında suç duyurusunda bulundu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.