Aziz Yıldırım’dan Serhat Akın’a ziyaret

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım silahlı saldırıya uğradıktan sonra hastanede tedavisi devam eden Serhat Akın'ı ziyaret etti. Bu arada saldırıya ilişkin açılan dava kapsamında gözaltına alınan altı şüpheliden beşi tutuklandı.

Spor 30 Eylül 2024
Aziz Yıldırım'dan Serhat Akın'a ziyaret.

Eski Fenerbahçe futbolcusu ve şimdinin futbol yorumcusu Serhat Akın perşembe gecesi silahlı saldırıya uğradı. Akın Fenerbahçe-Union Saint Gilloise maçı sonrası Sports Digitale kanalında yaptığı programın ardından 00.00 sularında kanaldan ayrıldı. Program partneri Berkay Tokgöz ile birlikte kanaldan çıktığı sırada da pusu kuran motosikletli iki kişinin saldırısına uğradı. 00.10 sularındaki saldırıda saldırganlardan biri Akın’ın ayaklarını hedef alarak üç el ateş etti. Akın yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Ameliyat oldu.

Hala hastanede olan Akın’ın tedavisi sürüyor. Eski Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım da Akın’ı hastanede ziyaret etti. Yıldırım’ın beraberinde son yıllarda yönetimde yer alan Mahmut Uslu da vardı.

Şüpheliler adliyeye sevk edildi, beşi tutuklandı

Bu arada Serhat Akın’a saldırı olayına karışan O. D. (silah kullanan), O.M. (motosikleti kullanan), E. Ü. (şüphelilerle hareket eden ve otomobili kullanan), M.A. (şüphelilerle hareket eden), İ.T. (olaydan sonra şüphelilerle birlikte hareket eden) ve Y.G (yardım yataklık) Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ndeki işlemlerinin ardından Beykoz Adliyesi’ne sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen altı şüpheliden beşi tutuklanırken bir şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Saldırının kumar borcu nedeniyle yapıldığı iddia edildi, Serhat Akın'dan açıklama geldiSaldırının kumar borcu nedeniyle yapıldığı iddia edildi, Serhat Akın’dan açıklama geldi

'Serhat Akın'ı vurun' emri Gürcistan'dan gelmiş‘Serhat Akın’ı vurun’ emri Gürcistan’dan gelmiş

Serhat Akın'a saldıranlar yakalandıSerhat Akın’a saldıranlar yakalandı

Serhat Akın silahlı saldırıya uğradı, ameliyat olduSerhat Akın silahlı saldırıya uğradı, ameliyat oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.