Olayların futbolcusuna olay yorum: Zombiler değil o mahvediyor

Futbolun uslanmaz çocuğu Mario Balotelli, sezon başında transfer olduğu Sion'da eleştiri oklarının hedefinde. İsviçre Milli Takımı yardımcı antrenörü Michel Pont'a göre oyuncu takımdaki havayı bozuyor.

Spor 19 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
İsviçreli futbol adamından Mario Balotelli için ağır sözler.

Gittiği her takımda gündem olmayı başaran Mario Balotelli, İsviçre’de de eleştiri oklarını üzerine çekti. Hem takımı Sion hem bireysel olarak Balotelli bir türlü kötü gidişata dur diyemedi. Konuyla alakalı yorum yapan İsviçre Milli Takımı’nın eski yardımcı antrenörü Michel Pont şöyle konuştu: “Elbette takımda zombiler olduğunu söylenebilir ama öyle değiller. Sion’da her şeyi mahveden biri var, o da Balotelli. Havayı bozan bir liderin olması kabul edilemez. Şahsen ben Balotelli’ye katlanamıyorum.”

Oyuncu Son 17 lig maçının 8’inde forma giyemedi. Kalan maçlarda ise sadece bir gol atabildi. İsviçre Ligi’nde toplam 18 kez forma giyen yıldız, ağları 6 kez havalandırdı. Sion, geçtiğimiz yaz Balotelli’yi Adana Demirspor’dan 2.6 milyon Euro karşılığında transfer etmişti.

15 dikişli Aslan'ın öyküsü! 4 yaşında futbola başladı, Avrupa'da gönlünde o takım var15 dikişli Aslan’ın öyküsü! 4 yaşında futbola başladı, Avrupa’da gönlünde o takım var

Bu hamleden beklediği verimi alamayan takımın tek sorunu Balotelli’nin formsuzluğu değil. Ekip, küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya. Son olarak Servette’e 5-0 yenilen takım, 31 puanla son sıraya demir attı. Lig mücadelesinde son 3 haftaya girilirken 9. sıradaki Winterthur’un 32 puanı var. İsviçre’de son sırayı alan takım ligde kalmak için play-off mücadelesi oynamak durumunda.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.