Barcelona, Real Betis’e patladı

Barcelona, Real Betis'i 5-0 yendi. Katalan ekibinde yeni transferler Joao Felix ve Joao Cancelo ilk gollerini attı. Atletico Madrid ise ilk yenilgisini Valencia deplasmanında aldı.

Spor 17 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Almanya- Fransa maçında sakatlandıktan sonra ağlayarak sahadan çıkan İlkay Gündoğan Barcelona'da yerini aldı.

Ligin ilk dört haftasında gol bulmakta zorluk yaşayan Barcelona, Real Betis karşılaşmasında zincirlerini kırdı. Katalan ekibinde yeni transfer Joao Felix 25’te açılış golünü atarken, 32’de Robert Lewandowski, 62’de Ferran Torres, 66’da Raphinha ve 81’de Joao Cancelo filleri sallamayı başardı. Hafta içinde Almanya-Fransa maçında sakatlandıktan sonra gözyaşları içinde sahayı terk eden İlkay Gündoğan, takımdaki yerini aldı.

İlkay Gündoğan ağladı, Barcelona endişeliİlkay Gündoğan ağladı, Barcelona endişeli

Atletico Madrid ilk yenilgisini aldı

Günün bir başka maçında Atletico Madrid, Mestalla’da Valencia’ya 3-0 mağlup oldu. Valencia’ya galibiyeti getiren golleri 5 ve 34. dakikalarda Hugo Duro, 54. dakikada Javi Guerra attı. İki maçlık mağlubiyet serisini bitiren Valencia, puanını 9’a yükseltti. Atletico Madrid ise bu sezon ligde ilk kez yenildi ve 7 puanda kaldı.

İspanya'da maaş kralı Real Madrid... Barcelona'da büyük düşüşİspanya’da maaş kralı Real Madrid… Barcelona’da büyük düşüş

Günün diğer maçlarında alınan sonuçlar şöyle…

Athletic Bilbao – Cadiz 3-0

Cela – Mallorca 0-1

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.