Barcelona’nın yeni transferi maça çıkamadan sakatlandı: Vitor Roque

Barclona’nın Athletico Paranaense’den yaptığı yeni transferi 2005 doğumlu Brezilyalı Roque Internacional ile oynadığı maçta sakatlandı.

Spor 23 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Barcelona'nın yeni transferi sakatlık geçirdi.

Barcelona’nın 40 milyon Euro ödediği ancak 17 yaşında olduğu için takıma devre arasında katılacak Vitor Roque, yeni takımıyla henüz maça çıkamadan sakatlandı. Athletico Paranaense forması giyen futbolcu Internacional ile karşılaştıkları lig maçının henüz 7. dakikasında Nicolas Hernandez’in müdahalesi sonucu sakatlanarak oyundan çıktı.

Ayak bileğinden ciddi bir sakatlık yaşayan Vitor Roque, ilk gelen haberlere göre yaklaşık üç ay boyunca sahadan uzak kalabilir. Bu haber ise Barcelona cephesinde büyük bir üzüntü yarattı.

Xavi’nin açıklamaları

Barcelona’nın teknik direktörü Xavi, Vitor Roque hakkında açıklamalarda bulundu. “Kulüple ve oyuncuyla temas halindeyiz. Doktor Pruna oyuncuyla sürekli temas halinde. Ne durumda olduğunu öğrenebilmek için ondan haber bekliyoruz.’’ dedi.

Ayrıca Xavi, Barcelona ile yeni bir sözleşme imzaladığını doğruladı ve sözleşmenin çok yakında resmiyet kazanacağını söyledi.

Barcelona’dan farklı başlangıç: Porto fişi yarım saatte çektiBarcelona’dan farklı başlangıç: Porto fişi yarım saatte çekti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.