Başakşehir ligin dibinde!

Süper Lig'de Başakşehir, kendi sahasında Konyaspor'a 1-0 yenildi ve üç maç sonunda gol atamadı ve puan alamadı. Günün diğer maçlarında Pendikspor- Alanyaspor ve Antalyaspor - Kayserispor 1-1 berabere kaldı.

Spor 3 Eylül 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Başakşehir bu sezon gol sevinci yaşayamadı.

Başakşehir ve Konyaspor, Fatih Terim Stadı’nda karşı karşıya geldi. 43. dakika maçın dönüm noktası oldu. Başakşehir atağında ceza sahasında Ahmet Oğuz’un ters vuruşunda, top direkten oyun alanına döndü. Atağa kalkan Konyaspor topu Michalak’la buluşturdu. Kaleciyle karşı karşıya kalan futbolcuyu Başakşehir ile ilk maçına çıkan Ba düşürdü. Hakemi Atilla Karaoğlan kırmızı kartla Ba’yı oyundan ihraç etti. 53. dakikada Konyaspor 1-0 öne geçti. Michalak’ın soldan pasında ceza sahasında Guilherme ile verkaç yaparak kale sahasının sol çaprazında topla buluşan Cikalleshi, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı uzak köşeden ağlarla buluşturdu. Karşılaşma deplasman takımının 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. Başakşehir, ligde çıktığı 3. maçından da mağlubiyetle ayrıldı. Konyaspor ise ligde oynadığı 4 maçın ikisini kazanırken, ikisinde berabere kaldı.

Galatasaray kalesini kapatıyor, Icardi ve Kerem 3 puanı getiriyorGalatasaray kalesini kapatıyor, Icardi ve Kerem 3 puanı getiriyor

Alanyaspor hem penaltı hem galibiyeti kaçırdı

Pendikspor, evinde Alanyaspor’u konuk etti. Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumu’nda oynanan mücadelenin son anları nefes kesti. Konuk takım 88. dakikada Loide Augusto ile öne geçti. Pendikspor, 90+3’te Berkay Sülüngöz’ün ayağından beraberliği yakaladı. Karşılaşma 1-1 bitti. Alanyaspor’da Efecan Karaca 45. dakikada bir penaltı atışından yararlanamadı. Bu sonuçla Alanyaspor 6, Pendikspor 3 puana ulaştı.

Netice nefis, hatice idare ederNetice nefis, hatice idare eder

Antalyspor, Kayserispor’u geçemedi

Nuri Şahin’li Antalyaspor, evinde Çağdaş Atan yönetimindeki Kayserispor ile karşılaştı. Antalya Stadyumu’nda oynanan mücadelede 34. dakikada Mame Thiam konuk takımı 1-0 öne geçirdi. 44’te Sander van de Streek attığı golle Antalyaspor’a beraberliği getirdi. İkinci yarıda takımarın çabası gol getirmeyince karşılaşma 1-1 sona erdi. Antalyaspor 3, Kayserispor ise 6 puanla milli araya gitti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.