Bailly’den Beşiktaş’a kötü haber

Beşiktaş'ın stoper bölgesine yaptığı transferlerden Eric Bailly'nin Karagümrük'e karşı oynanan hazırlık maçının ilk yarısında kasık ağrısı hissederek oyundan çıktığı öğrenildi.

Spor 13 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Bailly'den korkutan haber.

Eric Bailly, Beşiktaş taraftarının tatmin olarak kapamadığı transfer döneminin tartışmalı isimlerinden biriydi. Manchester United’la sözleşmesini sonlandıran ve Beşiktaş’a imza atan Fildişi Sahilli savunmacının bilhassa sakatlık geçmişi kuşku uyandırıyordu. Büyük beklentilerle Manchester United’a transfer olmasına rağmen burada bekleneni veremeyen oyuncunun kariyeri hiçbir zaman beklenen tavanına ulaşmadı. Kalite anlamında soru işareti barındırmayan oyuncunun sakatlık geçmişi endişeleri artırıyordu. Milliyet’in yaptığı haber Beşiktaş taraftarının korktuğu şeyin başına gelmesi olarak yorumlandı.

Milli arayı yeni transferlerin birbirine uyum sağlamaları için hazırlık maçıyla geçmesini isteyen Beşiktaş, Karagümrük’le anlaştı. 2-0 biten mücadelenin ilk yarısında, Eric Bailly’nin yorgunluk nedeniyle oyuna devam edemediği öğrenildi. Oyuncunun bir sakatlığının bulunmadığı da bildirildi.

Bir acayip istihdam! Beşiktaş'a futbolcu olarak döndü, seneye patron olacakBir acayip istihdam! Beşiktaş’a futbolcu olarak döndü, seneye patron olacak

Son olarak geçen sezon Marsilya’da kiralık olarak forma giyen Bailly’nin kariyerindeki en ciddi sakatlık 2019-20 sezonunun neredeyse tamamını kaçırmasına neden olan diz sakatlığıydı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.