Başakşehir’de Çağdaş Atan dönemi resmen başlıyor

Başakşehir, teknik direktör Çağdaş Atan ile prensip anlaşmasına varıldığını duyurdu. Teknik direktör, eski takımı Kayserispor'u takipten çıktı.

Spor 10 Eylül 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Başakşehir, Çağdaş Atan için imza töreni düzenleyecek.

Başakşehir, teknik direktör Çağdaş Atan ile prensip anlaşmasına varıldığını resmen duyurdu. Yapılan açıklamada, “Kulübümüz, teknik direktör Çağdaş Atan ile prensip anlaşmasına varmıştır. 11 Eylül Pazartesi günü saat 12.00’de stadımızda bulunan basın toplantı odasında Başkanımız Göksel Gümüşdağ’ın katılımıyla imza töreni düzenlenecektir” denildi.

Çağdaş Atan Kayserispor'dan ayrıldı, Başakşehir'e gittiÇağdaş Atan Kayserispor’dan ayrıldı, Başakşehir’e gitti

Kayserispor’daki görevinden ayrılan teknik direktör Atan, sarı kırmızılı kulübü sosyal paylaşım sitelerindeki hesabından da çıkardı.
Kayserispor’daki görevine “Hayallerimiz bütçelerden büyük” cümlesi ile başlayan ve 40 Süper Lig maçında görev alan teknik direktör, istifası sonrasında sarı kırmızılı kulüp ile bağlarını kopardı.

Başakşehir ligin dibinde!Başakşehir ligin dibinde!

Milli müsabakalar sebebiyle lige verilen arada Kayserispor’daki görevinden istifa eden Atan, Kayseri’den ayrıldıktan sonra sarı kırmızılı kulübün sosyal medya hesaplarını da takipten çıktı. Kayserispor’un Twitter ve Instagram üzerindeki hesaplarını takipten çıkan Çağdaş Atan, bu hamlesi sonrasında birçok Kayserispor taraftarının da takipten çıktığı isim oldu. Kayserispor kulübünün resmi sosyal medya hesapları da, genç teknik adam Çağdaş Atan’ı takipten çıktı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.