Basketbolcu Dwayne Bacon’ın rapçi kardeşi vurularak öldürüldü

Kariyerine Avrupa’da devam eden eski NBA oyuncusu Dwayne Bacon’ın rapçi kardeşi Raheem Bacon, abisinin düzenlediği partide çıkan silahlı çatışma sonucu hayatını kaybetti.

Spor 2 Ağustos 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Bacon ailesinin acı günü.

ABD’nin Florida eyaleti trajik bir olaya sahne oldu. Avrupa’da en son Panathinaikos forması giyen Dwayne Bacon, rapçi kardeşi Raheem Bacon’ın yeni albümü için bir parti düzenledi. 28 Temmuz tarihinde Jade Fox Lounge’da düzenlenen partinin amacı 350Heem olarak bilinen Raheeem’in Taking Chances 3 isimli mixtape’inin çıkışını kutlamaktı.

Salonun sahibi Jian Zhang, saatler 01.40’ı gösterince şehir düzenlemelerini gerekçe gösterip partiyi bitirmek istedi. Zhang ışıkları açtı ve bunun ardından tartışma yaşandı. Gelen raporlara göre 1.51 sularında açılan ateş sonucu Raheem Bacon vuruldu ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Olayın ardından polis ekipleri, 23 yaşındaki Jamilah Johnson’ı tutukladı. Olay yerinde ele geçirilen bir silahın 2015 yılında çalındığı belirlendi.

Ömer Faruk Yurtseven'den takipçisine: Sence bu tweeti nereden atıyorum?Ömer Faruk Yurtseven’den takipçisine: Sence bu tweeti nereden atıyorum?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.