Bayern Münih son gaz devam ediyor

Bundesliga'da Bayer Münih kendi evinde Heidenheim'i 4-2 mağlup etti. Zirvenin önemli mücadelesinde Stuttgf-art, Dortmund'u 2-1 ile geçti. Bundesliga'da günün sonuçları...

Spor 12 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’ı iki maçta da yenerek dörtte dört yaparak gruptan 12 puanla gruptan lider çıkmayı garantileyen Bayern Münih Bundisliga’da hız kesmiyor. Münih takımında öne çıkan isimse Harry Kane.

Bavyera ekibi, konuk ettiği Heidenheim’i Harry Kane’nin iki Raphael Guerreiro ve Maxim Choupo-Moting’in golleriyle 4-2 mağlup etti. Heidenheim’in golleri Tim Kleindienst ve Jan-Niklas Beste’den geldi. Bu sonuçla Bayern Münih puanını 29’ya yükseltti. Heidenheim 10 puanda kaldı.

Dortmund, Stuttgart deplasmanında kaybetti


Zirvenin önemli mücadelesinde Stuttgart ile Borussia Dortmund karşı karşıya geldi. Bu kritik mücadeleden Stuttgart 2-1’lik skorla galip ayrıldı. Ev sahibi ekibin gollerini 42. dakikada Undav ve 83. dakikada Guirassy attı. Borussia Dortmund’un tek golünü ise 36. dakikada Füllkrug ağlara gönderdi. Maçın ardından Stuttgart puanını 24 yaparken Borussia Dortmund ise 21 puanda kaldı.

Premier Lig'de teknoloji sahada! Tottenham kaybetti, Arsenal kazandıPremier Lig’de teknoloji sahada! Tottenham kaybetti, Arsenal kazandı

Bundasliga’da günün sonuçları şöyle…

Darmstadt – Mainz 0-0

Ausburg – Hoffenheim 1-1

Bochum – Köln 1-1

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.