Bayern Münih yıldızıyla ‘devam’ dedi

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih yıldız oyuncusu Thomas Müller’in sözleşmesini 2025 yılına kadar uzattı.

Spor 20 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Thomas Müller Bayern Münih'le sözleşmesini uzattı.

Bayern Münih kulüp CEO’su Uli Höness Thomas Müller hakkında olumlu haberi verdi. Höness oyuncunun kulübüyle bir sezon daha sözleşme uzattığını açıkladı. 34 yaşındaki yıldız futbolcu Bayern’in Almanya’da dominasyon kurduğu son 11 senelik süreçte Manuel Neuer’le beraber  takımının vazgeçilmezlerinden olmuştu. Sözleşmesi bu sezon sonu bitecek Müller’in kariyerinde ne tarz bir adım atacağı merak konusuydu. Oyuncunun sözleşme uzatma görüşmelerinde kulübüyle mutabakata vardığı ve Bayern Münih’le 2025 yazına kadar birlikte olacağı belirtildi. Böylece altyapısından beri formasını giydiği, 25 senedir kapısından geçtiği ve 25 numaralı formasını terlettiği kulüple Müller, 2025 yılına kadar yoluna devam edecek.

Müller Bayern kariyerinde iki Şampiyonlar Ligi, iki FIFA Dünya Kulüpler Kupası, 12 Bundesliga, iki UEFA Süper Kupası, altı Almanya Kupası, sekiz Almanya Süper Kupası şampiyonlukları yaşadı. 2014’te dünya şampiyonu olan Alman Milli Takım kadrosunda da yer alan yıldız bu sezon takımıyla çıktığı 18 maçta iki gol atıp beş asist yaptı.

Kim Min-jae Almanya’da gol defterini açtı: Leverkusen doludizgin devam ediyorKim Min-jae Almanya’da gol defterini açtı: Leverkusen doludizgin devam ediyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.