Zehra Güneş’in sürpriz aşkı, kaleci Berke

İş insanı Eren Dişli ile evliliğin eşiğinden dönen Zehra Güneş'in Arina Fedorovtseva'dan ayrılan kaleci Berke Özer ile birlikte olduğu iddia edildi.

Spor 12 Şubat 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Arina Fedorovtseva'dan ayrılan Berke Özer, Zehra Güneş ile birlikte.

Filenin Sultanları ve VakıfBank’ın orta oyuncusu Zehra Güneş hem kariyeri hem de özel hayatıyla ilgi odağı olmayı sürdürüyor. 24 yaşındaki yıldız voleybolcu bir dönem aşk yaşadığı iş insanı Eren Dişli ile evliliğin eşiğine kadar gelmişti. Ancak daha sonra ikili ayrıldı.

TFF 1. Lig’in lideri Eyüpspor’da forma giyen 23 yaşındaki kaleci Berke Özer bir süre Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı’nın ‘Barbie’ lakaplı oyuncusu Arina Fedorovtseva ile birlikte oldu. Ancak aralık ayında ayrılık yaşandı.

Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre Zehra Güneş ile Berke Özer teselliyi birbirlerinde buldu. Güneş ve Özer iki aydır beraber. Her iki sporcu da kariyerlerine odaklı ve birbirlerini destekleyen bir tutum içindeler.

Spor dünyası bu aşkı konuşuyor: Fedorovtseva, kaleci Berke'nin formasını giydiSpor dünyası bu aşkı konuşuyor: Fedorovtseva, kaleci Berke’nin formasını giydi

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.