Beşiktaş Başkanı Çebi ‘rahat olun’ dedi, transfer uçağı indi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, taraftarlara "Rahat olsunlar, bize güvensinler. En iyisini yapacağız" dedi. Bu açıklamanın ardından Roman Saiss gitti, Lyanco geldi.

Spor 20 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Beşiktaş Başkanı Çebi, teknik direktör Şenol Güneş ile bir süre görüştü.

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya’da yapan Beşiktaş, çalışmalarına devam etti. Takımın kamp yaptığı otelin tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana salonda yenileme çalışması yapan Valentin Rosier ile boğaz enfeksiyonu olan Amir Hadziahmetovic katılmadı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Bir süre pas ve top kapma çalışması yapan siyah-beyazlı ekip, dar alanda çift kale maç oynadı. Beşiktaşlı oyuncular antrenmanın son bölümünde ise orta organizasyonları üzerinde durdu. İdmanın bir bölümünde, dün Mezökövesd Zsory ile oynanan hazırlık maçına ilk 11’de başlayan Necip Uysal, Jackson Muleka, Arthur Masuaku ve Demir Ege Tıknaz, takımdan ayrı yenilenme koşuları yaptı.

TFF'den UEFA'ya final başvurusu: 2026 ve 2027 için üçer stadyum adayTFF’den UEFA’ya final başvurusu: 2026 ve 2027 için üçer stadyum aday

Başkan Çebi antrenmanı izledi

Siyah-beyazlı takımın antrenmanını kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi de izledi. Beşiktaş Başkanı, bir süre teknik direktör Şenol Güneş’le saha kenarında sohbet etti. Daha sonra basın mensuplarının yanına gelerek giden Çebi, “Taraftarların haklı serzenişleri var. Haklı olarak en iyisini istiyorlar. Rahat olsunlar, bize güvensinler. En iyisini yapacağız” dedi.

Lyanco Beşiktaş’a imza atmak için İstanbul’a geldi.

Bir stoper geldi, bir stoper gitti

Çebi’nin bu açıklamasından sonra transfer haberleri ardı ardına geldi. Bir stoper gelirken bir stoper gitti. Southampton’ın stoperi Lyanco, Beşiktaş ile resmi sözleşme imzalamak için İstanbul’a geldi. 26 yaşındaki futbolcu, 2027 yılına kadar sözleşme imzalayacak. Lyanco, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in ısrarla istediği oyunculardandı.

Beşiktaş, hazırlık maçında golcüleriyle farka gittiBeşiktaş, hazırlık maçında golcüleriyle farka gitti

Güneş, daha önce yaptığı bir açıklamada “Lyanco’yu alsaydık çok başka şey konuşacaktık. Lyanco’yu alabilirsen alacaksın, transfer böyle bir şey, pazarlık” demişti. 2021 yazında Torino’dan Southampton’a 7.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Lyanco, geçen sezon 30 maçta forma giydi. 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Lyanco, 2 asist yaptı.

Faslı Saiss Beşiktaş’tan ayrılmak istiyor.

Romain Saiss gidiyor

Beşiktaş forması giyen ve kamp kadrosunda yer almayan Romain Saiss, Katar Ligi’ne transfer oldu. Orta Çizgi sitesinde yer alan habere göre; Katar Ligi takımlarından El-Sadd, 2.8 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında Beşiktaş ile anlaşmaya vardı.Beşiktaş ile olan sözleşmesi 1+1 yıl daha devam eden 33 yaşındaki savunma oyuncusu, siyah-beyazlı takımla çıktığı 26 karşılaşmada 1 gol atarken 2 asist yaptı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.