Beşiktaş derbilerde kızarıyor

Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen Beşiktaş, Al-Musrati'nin kırmızı kart görmesiyle maçta 10 kişi kalmıştı. Siyah-beyazlılar böylelikle bir kez daha bir derbide eksik mücadele etmek durumunda kaldı.

Spor 29 Nisan 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Al-Musrati'nin kırmızı kart görmesiyle Beşiktaş bir kez daha bir derbide 10 kişi kaldı.

Süper Lig’in 34’üncü hafta maçında Fenerbahçe’ye konuk olan Beşiktaş, karşılaşma 0-0’ken Al-Musrati’nin kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalmıştı. Kara kartal mücadelenin devamında yediği iki gole son anlarda Cenk Tosun’la cevap verse de sahadan yenik ayrılmaktan kurtulamadı. Kadıköy’de oynadığı son 7 maçın tamamında kırmızı kart gören siyah-beyazlılarda bu sene de gelenek bozulmadı.

Beşiktaş ayrıca bu sezon Galatasaray’a karşı oynadığı iki karşılaşmada da kırmızı kart gördü. Ligin ilk yarısında RAMS Park’ta oynanan maçta tek farklı yenik durumdayken Mert Günok’un atılmasıyla eksilen kara kartal, 10 kişi oynamasına karşın eşitliği de bulmuş ancak Mauro Icardi’nin golüne engel olamayarak sahadan 2-1 yenik ayrılmıştı.

Evinde sarı-kırmızılıları ağırladığı maça henüz ilk dakikalarda yediği golle adeta yenik başlayan siyah-beyazlılar, bu kez 90’ıncı dakikada Omar Colley’in yediği doğrudan kırmızı kartla maçın son anlarında 10 kişi kalmış ve karşılaşmadan 1-0 yenik ayrılmıştı.

Beşiktaş'a derbi darbesi: Dokuz yıl sonra ilkBeşiktaş’a derbi darbesi: Dokuz yıl sonra ilk

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.