Beşiktaş-Galatasaray derbisi saha dışında başladı: Manuel değil yapay zeka!

Beşiktaş, Galatasaray derbisine Ali Şansalan'ın atanacağını iddiasını yalanladı. Fenerbahçe maçına manuel olarak atanan Halil Umut Meler'i hatırlatan siyah beyazlılar hakemin yapay zekanın belirlemesini istedi.

Spor 27 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Beşiktaş, Galatasaray derbisine hakem Ali Şansalan'ın atanacağı iddiası üzerine açıklama yaptı.

Beşiktaş- Galatasaray derbisi pazar günü oynanacak. Derbi heyecanı sahadan önce hakem tartışmasıyla yaşanmaya başladı. Sosyal medyada Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin Galatasaray derbisine hakem Ali Şansalan’ın atanmasını istediğine dair haberler çıktı. Beşiktaş yaptığı yazılı açıklamayla bunu yalanladı. Fenerbahçe – Beşiktaş derbisine ‘manuel’ atama yapıldığına dikkat çeken siyah beyazlılar bunun gerekçesinin kamuoyuna açıklanmamasından rahatsız olduğunu bildirdi.

Mehmet Büyükekşi ve Lale Orta'ya suçlama: Konuşmaları acil açıklayınMehmet Büyükekşi ve Lale Orta’ya suçlama: Konuşmaları acil açıklayın

Beşiktaş’ın açıklamasında şöyle denildi: “Her ne kadar Fenerbahçe ile son oynadığımız derbi maçına manuel olduğu iddia edilen zeka(!) ile atama yapılmış olsa da bunun gerekçesi kamuoyuna açıklanamamıştır. Umarız ki pazar günü oynayacağımız Galatasaray maçının hakemi, yapay zeka ile atanacaktır. Beşiktaş-Galatasaray maçını kim yönetirse yönetsin, hakemden beklentimiz adil ve eşit bir yönetimdir. Hakemin değil, güzel oyunun konuşulacağı, sonucun futbolcular tarafından belirlenmiş olacağı bir müsabaka olması en büyük temennimizdir.”

Büyükekşi 'Tekrar adayım' dedi, Lale Orta'ya sahip çıktı, Jesus'a yanıt verdiBüyükekşi ‘Tekrar adayım’ dedi, Lale Orta’ya sahip çıktı, Jesus’a yanıt verdi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.