Beşiktaş, hazırlık maçında golcüleriyle farka gitti

Beşiktaş, Almanya kampında yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kara Kartal, Macaristan ekibi Mezökövesd Zsory’yi 4-0 mağlup ederken goller Jackson Muleka (2), Vincent Aboubakar ve Semih Kılıçsoy’dan geldi.

Spor 19 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Beşiktaş hazırlık maçında farklı kazandı.

2023-24 sezonu hazırlıklarını Almanya’da sürdüren Beşiktaş, Macaristan ekibi Mezökövesd Zsory ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Şenol Güneş, ilk 11’de ağırlıklı olarak as oyuncularını tercih etti.

Güçlü bir kadroyla maça başlayan siyah-beyazlılar henüz ilk dakikalardan oyundaki ağırlığını hissettirmeye başladı. Dakikalar 16’yı gösterdiğinde ceza sahası içinde topla buluşan Vincent Aboubakar, perdeyi açan golü attı. Bundan 3 dakika sonra bu kez Jackson Muleka, Rachid Ghezzal’ın asistinde topu ağlarla buluşturdu ve fark 2’ye çıktı. 27. dakikada bir kez daha ceza alanı içinde topla buluşan Muleka yine ağları bulmayı başardı, Beşiktaş skoru 3-0 yaptı. İlk yarı bu skorla tamamlanırken Şenol Güneş, ikinci yarıda yedekte bekleyen oyuncularına da şans verdi. Oyuna sonradan dahil olan isimlerden Onur Bulut 62. dakikada yerden bir orta yaptı ve bu ortada oyuna sonradan giren bir başka isim Semih Kılıçsoy’un vuruşuyla top bir kez daha ağlara gitti. Bu gol aynı zamanda maçın da skorunu belirledi ve Kara Kartal sahadan 4-0 galip ayrıldı.

Beşiktaş sezonu İstanbul’da açıyor, yine İstanbul’da kapatıyorBeşiktaş sezonu İstanbul’da açıyor, yine İstanbul’da kapatıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.