Beşiktaş ile Fatih Altaylı mahkemelik oldu

Beşiktaş, kendi futbolcusu Salih Uçan'ı iten Şenol Güneş'e 'hödük' diyen Fatih Altaylı'yı kınadı ve dava açılacağını duyurdu.

Spor 1 Ekim 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Fatih Altaylı, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'i ağır sözlerle eleştirdi.

Beşiktaş’ın 4-2 kaybettiği Adana Demirspor maçından sonra teknik direktör Şenol Güneş’in kendi oyuncusu Salih Uçan’ı iterek soyunma odasına gönderdiği kameralara yansıdı. Gazeteci Fatih Altaylı Altaylı, kendi YouTube kanalından bu hareket için “Şenol Güneş’in bu ilk vukuatı değil. Yani Şenol Güneş bir yandan kasaba felsefecisi edasıyla acayip acayip laflar ediyor. Kimsenin ne olduğunu anlamadığı ve böyle çok babacanmış pozlarına giriyor. Diğer taraftan da bu tabirim için beni bağışlayın ama hödükçe davranışları sürdürüyor” dedi.

Beşiktaş yerle bir! 35 yıl sonra 'Demir' yumrukBeşiktaş yerle bir! 35 yıl sonra ‘Demir’ yumruk

Altaylı sözlerine şöyle devam etti: “Bu Şenol’un ilk vukuatı değil böyle. Şenol Güneş sürekli böyle acayip hareketlerle gündeme geliyor. Yenildin diye rakibiyle konuşamayacak mısın? Salih Uçan’ı ittire kaktıra yolluyor. Ama yani Şenol Güneş zaten böyle birisi. Yani böyle nadan, nobran, garip hareketleri olan garip birisi. Bana sorarsan Beşiktaş’a hiç yakışmıyor. Gerçekten yakışmıyor. Beşiktaş da bana kızacak belki.”

Stefan Kuntz hâlâ şokta: Türk basını yalan haberlerle beni gönderdiStefan Kuntz hâlâ şokta: Türk basını yalan haberlerle beni gönderdi

Fatih Altaylı’nın ‘Beşiktaş bana kısacak belki’ sözleri gerçek oldu. Siyah beyazlılar yaptıkları açıklamayla Fatih Altaylı’ya tepki gösterdi. Açıklamada, “YouTube kanalındaki bir yayınında teknik direktörümüz Şenol Güneş hakkında eleştiri sınırlarını aşan ifadeler kullanan Fatih Altaylı’yı şiddetle kınıyoruz. Eleştiri her medya mensubunun en doğal hakkıdır ancak Fatih Altaylı düşüncelerini açıklarken; basın mensubuna yakışmayan ve terbiye sınırlarını aşan çirkin ifadeler kullanmıştır” denildi. Beşiktaş, hakarete varan ifadeler nedeniyle acil olarak hukuki işlem başlatılacağını da duyurdu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.