Beşiktaş-Koç Grubu işbirliğinde yeni perde: Beko

Transferin son gününe yaptığı hamlelerle damga vuran Beşiktaş, bir de sponsorluk anlaşmasına imza attı. Tüpraş ve Arçelik markaları üzerine Koç Grubu'ndan bir başka marka Beko da Beşiktaş'a sponsor oldu.

Spor 10 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Beşiktaş, Beko'yla anlaştı.

Koç Grubu ve Beşiktaş son birkaç ayda büyük sponsorluk anlaşmaları yaptı. Her şeyden önce Tüpraş, uzun süre soru işaretleri giderilemeyen stadyum isim sponsorluğu anlaşmasında öne çıktı. İkinci olarak geçtiğimiz hafta içinde Arçelik de forma sponsorluğu için Beşiktaş’la anlaşma imzaladı.

Son olarak dün akşam saatlerinde Al Musrati ve Muci transferleri arasında bir de sponsorluk haberi yayınlandı. Beşiktaş’tan yapılan açıklamada “3 sezon olarak başladığımız iş birliğimizin son sezonunda, sırttaki yerini göğüse taşıyarak ve iş birliğini 3 sezon daha uzatarak desteğini bir kere daha gösteren Beko’ya teşekkür ederiz. Kulübümüz, Beko’nun desteğiyle, sahadaki başarılarını ve güçlü performansını daha da ileriye taşıyacaktır. 2024-2025 sezonu itibarıyla başlayacak ve 3 sezon boyunca geçerli olacak bu iş birliği, hem kulübümüz hem de sponsorumuz için önemli bir kilometre taşı olacaktır” dendi.

Beko, Beşiktaş’ın 100. yıl şampiyonluğu yaşadığı sezon başta olmak üzere 21. yüzyılın başlarında Beşiktaş’ın göğsünde yer alıyordu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.