Beşiktaş Konferans Ligi kadrosunu bildirdi, Bailly listeye yetişti

Beşiktaş, Konferans Ligi gruplarında mücadele edeceği kadroyu UEFA’ya bildirdi. D Grubu’nda yer alacak Beşiktaş’ın kadrosunda Eric Bailly de yer aldı.

Spor 6 Eylül 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
İşte Beşiktaş'ın Konferans Ligi kadrosu.

Türk futbolunu Konferans Ligi’nde temsil edecek Beşiktaş, pazartesi gecesi 01.00 itibarıyla UEFA’ya ilettiği kadroyu açıkladı. Uzun süre stoper transferini tamamlamaya çalışan, üç büyükler arasında taraftarı nezdinde transfer konusunda en çok eleştirilen takım Beşiktaş, Eric Bailly ismini de kadroya eklemeyi başardı.

D Grubu’nda Club Brugge, Bodo Glimt ve Lugano’yla eşleşen Beşiktaş, Konferans Ligi standartlarında dişli bir grup mücadelesi verecek. Bu grup mücadelesinde kadroda olmayacak dikkat çekici isimler Emrecan Bulut, Umut Meraş, Tayyip Talha Sanuç, Kartal Yılmaz, Emrecan Uzunhan ve Oğuzhan Akgün. Söz konusu oyuncuların yer almadığı liste şu şekilde:

Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Vincent Aboubakar, Daniel Amartey, Eric Bailly, Tayfur Bingöl, Onur Bulut, Gedson Fernandes, Omar Colley, Rachid Ghezzal, Amir Hadziahmetovic, Semih Kılıçsoy, Arthur Masuaku, Jackson Muleka, Jean Onana, Alex Chamberlain, Milot Rashica, Ante Rebic, Valentin Rosier, Demir Ege Tıknaz, Cenk Tosun, Salih Uçan, Necip Uysal, Bakhtiyor Zaynutdinov.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.